کد خبر: 3703745
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۳

اصفهان سرآمد هنر، فرهنگ، دانش و تمدن است

گروه فرهنگی- شهردار اصفهان گفت: اصفهان یکی از مراکز هنر، فرهنگ، دانش و تمدن هم در دوران باستان و هم در دوران میانه به شمار می‌آید.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان، قدرت‌الله نوروزی، امروز در افتتاحیه هفته فرهنگی اصفهان در پاریس در محل مجلس ملی فرانسه، اظهار کرد: کشور من، ايران گهواره تمدن، دانش، هنر و فرهنگ می‌باشد و دوران طلايي تمدن ايران در دوران باستان، هم‌زمان با پيدايش تمدن در چين، مصر و بابل بوده است.
وی افزود: بیشتر آثار و بقایای این تمدن در پاسارگاد و شوش دانيال استقرار داشته که تاکنون باستان‌شناسان فرانسوي در کشف و شناساندن آن‌ها به جهانيان نقش زيادي برعهده داشته‌اند.
نوروزی اظهار کرد: اصفهان، شهری که افتخار دارم به‌عنوان شهردار آن در جمع شما صحبت کنم، یکی از مراکز هنر، فرهنگ، دانش و تمدن هم در دوران باستان و هم در دوران میانه به شمار مي‌آيد.
وی ادامه داد: بسیار خرسند و سرافرازم که بگویم شهر اصفهان، مورد علاقه گردشگران فرانسوی است، به‌نحوی‌ که هميشه به‌خصوص در فصل بهار، اصفهان افتخار ميزباني از گردشگران فرانسوي را دارد.
شهردار اصفهان گفت: کشور فرانسه، یکی از مراکز اصلی ایجاد تمدن، فرهنگ، ادبیات، هنر، فنّاوري و دانش در سطح جهان است و از اين لحاظ موقعيت درخشاني دارد.
نوروزی اضافه کرد: به‌عنوان شهردار اصفهان به‌شدت علاقه‌مندم که ارتباطات میان گردشگران، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران فرانسوی را با شهر تاريخي اصفهان افزايش دهم، چراکه اصفهان، ظرفيت‌هاي وسيعي براي برقراري ارتباط در حوزه‌هاي مختلف اقتصادي، تجاري، گردشگري و فرهنگي دارد.
وی گفت: اصفهان در زمینهٔ انرژی‌های پاک، بازیافت پساب‌هاي صنعتي و شهري و احداث شبکه‌هاي آبياري براي کاشت و نگهداري از درختان سازگار با اقليم اصفهان، به همکاري‌هاي بين‌المللي، به‌ويژه تجربيات کشور فرانسه نياز دارد.
انتهای پیام

captcha