کد خبر: 3705707
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
كرباسی:

99 درصد بودجه‌های قرآنی فارس به مؤسسات مردمی اختصاص یافت/ كمك مالی به 30 مؤسسه

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی فارس از تخصیص 99 درصد بودجه‌های قرآنی این استان به مؤسسات مردمی در سال گذشته خبر داد.

زهرا كرباسی، مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، از تخصیص 99 درصد بودجه‌های قرآنی این استان در سال گذشته به مؤسسات مردمی خبر داد و گفت: این اتفاق شاید به ندرت در استان‌های كشورمان رخ داده باشد.

تبیین علت تأخیر در تخصیص بودجه‌ها
وی با بیان اینكه این بودجه مربوط به سال 93 بوده است كه به دلیل عدم تشكیل شورای توسعه قرآنی استان تا سال گذشته تخصیص نیافته بود، افزود: دلیل این تأخیر تخصیص بودجه آن بود كه علی‌رغم تأكیداتی كه شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور به استان فارس می‌كرد كه این بودجه‌ها باید از طریق شورای توسعه استانی تخصیص یابد، اما این شورای استانی دو سال بعد از تخصیص بودجه تشكیل شد و ما توانستیم مبلغ 175 میلیون تومان بودجه را از شورای استانی دریافت كرده و در سال 96 میان مؤسسات مردمی توزیع كنیم.
كرباسی، این كار را بزرگترین كار اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان فارس از بعد از شكل‌گیری آن برشمرد و گفت: تقریباً در 6 ماهه دوم سال بود كه اتحادیه با مشاركت قریب 60 مؤسسه قرآنی شكل گرفت.

در تخصیص بودجه‌ها، قطعاً تمام مؤسسات عضو اتحادیه را در نظر می‌گیریم
مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان فارس در عین حال این نكته را یادآور شد كه این بودجه‌ها میان مؤسسات عضو اتحادیه كه دارای طرح بودند، توزیع شده است و قطعاً در تخصیص بودجه‌های بعدی این مؤسساتی كه كمك دریافت كرده‌اند، به كنار رفته و سایر مؤسساتی كه بودجه دریافت نكرده‌اند، مشروط به ارائه طرح، در نظر خواهیم گرفت.

تمام تخصیص بودجه‌ها به مؤسسات در قالب ارائه طرح هستند
وی با بیان اینكه به طور كلی تمام تخصیص بودجه‌های قرآنی در قالب ارائه طرح به مؤسسات مردمی اختصاص می‌یابد، گفت: در سال گذشته قریب 30 مؤسسه عضو اتحادیه مدغم كمك‌های مالی را اعم از این مبلغ 175 میلیون تومان بودجه و یا سایر كمك‌های مالی معاونت قرآن وزارت ارشاد را دریافت كردند.
انتهای پیام

captcha