کد خبر: 3720933
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴
القاصی‌مهر:

حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بیانگر عدم اعتماد ملت ایران به دشمنان است/ اهمیت تكیه بر داشته‌ها

گروه سیاست و اقتصاد ـ رئیس كل دادگستری استان فارس ضمن قدردانی از حضور گسترده مردم این استان در راهپیمایی روز جهانی قدس تأكید كرد كه این حضور نشان داد که مردم ایران اعتمادی به دشمنان ندارد.

حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بیانگر عدم اعتماد ملت ایران به دشمنان است/ اهمیت تكیه بر داشته‌ها

به گزارش ایكنا از فارس، علی القاصی‌مهر، رئیس كل دادگستری فارس امروز، 18 خردادماه در حاشیه راهپیمایی روز قدس در شیراز با اشاره به حضور گسترده‌ آحاد مختلف جامعه در راهپیمایی روز قدس، گفت: این حضور نشان داد که مردم ایران اعتمادی به دشمنان ندارد.
وی افزود: موضوع عدم اعتماد به دشمن و تکیه بر داشته‌ها و توان داخلی، موضوعاتی است که بارها رهبر معظم انقلاب تذکر داده و تاکید فرموده‌اند.
القاصی‌مهر با تصریح اینکه امروز بیش از گذشته نیازمند وحدت و انسجام هستیم، گفت: این انسجام چه درون جامعه چه بین ارکان نظام و حاکمیت، یک ضرورت جدی است.

تنها با انسجام و وحدت و هم‌افزایی می‌توان در مقابل زروگویی‌ها ایستاد
رئیس کل دادگستری فارس تاکید کرد که تنها با انسجام و وحدت و هم‌افزایی می‌توان در مقابل زروگویی‌ها ایستاد و نشان داد که ملت ایران به خودباوری رسیده است و با اتکا‌ به توان داخلی قادر به عبور از همه دشواری‌ها بوده و هست.
وی تأكید كرد: باید با انسجام و وحدت درونی بین مردم، مردم و مسئولان و بین مسئولان و با عزمی قوی و با محوریت مقام معظم رهبری، در مقابل زورگویی‌ها و دشمنی‌ها ایستاد.
انتهای پیام

captcha