گروه فرهنگی ـ همایش منطقهای مدیران کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هفت استان کشور عصر دوشنبه، چهارم تیرماه به میزبانی استان لرستان در خرمآباد برگزار شد.
به گزارش ایکنا از لرستان، همایش منطقهای مدیران کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هفت استان کشور عصر دوشنبه، چهارم تیرماه با حضور استانهای ایلام، کرمانشاه، کردستان، همدان، مرکزی، لرستان و قم به میزبانی استان لرستان در خرمآباد برگزار شد.
بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور در این گردهمایی، گفت: امروز در این جلسه بررسیهایی در حوزه وظایف حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس صورت میگیرد. مسئلهای که از همه مهمتر است موضوع افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان لرستان است که بناست در دهه فجر امسال افتتاح شود. این مرکز با کمک مسئولان استان به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: یکی از کارهای مهم تدوین و تهیه تاریخ لرستان در دفاع مقدس و دایرةالمعارف دفاع مقدس استان است که بناست به زودی این اقدام صورت گیرد؛ هماهنگیهای بین مسئولان انجام شده و ما نیز کمک میکنیم و دست یاری میدهیم که بتوانیم به این مهم به انجام برسد.
کارگر اضافه کرد: امیدواریم این همایش نتایج خوبی به همراه داشته باشد و زمینهساز ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در استان شود، این در شرایطی است که در برخی از استانهای همجوار موزههای دفاع مقدس فعال بوده و قرار بر این است تا از تجارب این مراکز در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان بهرهبرداری شود.























