کد خبر: 3728676
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸
دستغیب:

نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری در حوزه بانوان مدیر هستیم

گروه اجتماعی ـ مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری فارس معتقد است كه در حوزه زنان مدیر، نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم.

نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری در حوزه بانوان مدیر هستیم

به گزارش ایكنا از فارس، سیده معصومه دستغیب، مدیرکل امور بانوان و مور خانواده استانداری فارس امروز، 17 تیر در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات حوزه زنان این استان با بیان اینکه در حوزه زنان مدیر نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم، گفت: در حوزه مدیران میانی 42 زن و مدیران پایه 224 زن در سطح استان مشغول به فعالیت هستند.
وی گفت: علی‌رغم اینکه وزارت کشور بودجه‌ای مشخص برای حوزه بانوان اعمال نکرده است اما اقدامات خوبی در این حوزه در فارس اجرایی شده یا در دست اجرا قرار دارد.
دستغیب، اجرای طرح تاب‌آوری اجتماعی، کمک به آزدای زنان زندانی جرائم غیرعمد، تشکیل انجمن همسران شهید فارس، آموزش تخصصی به زنان مشاور دستگاه‌های اجرایی و رصد ماهیانه تیم نظارت و ارزیابی امور بانوان از فعالیت مشاورین زن دستگاه‌ها را از اقدامات این اداره‌کل دانست.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون تلاش‌های زیادی برای آزادی زنان جرائم غیرعمد استان فارس انجام شده است، گفت: تاکنون قول آزادی 10 زن از ستاد دیه گرفته شده و ۶ زن زندانی جرائم غیرعمد از زندان آزاد شده‌اند.
دستغیب بیان کرد: ما در این باره هیچ بودجه و پولی برای آزادی این زنان رد و بد نکردیم؛ بلکه تنها تبلیغ کردیم و مسیر برای کمک‌های نقدی فراهم شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس ادامه داد: 14 شورا در این اداره‌کل شکل گرفته که ۶ مورد آن فعال است و هر هفته مباحث مربوط به خود را دنبال می‌کنند.
وی در بخش پایانی سخنان خود اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به دو هزار و 500 زن سرپرست خانوار در 18 شهرستان استان فارس را از اقدامات شاخص اداره‌کل متبوع خود دانست و گفت: واگذاری تسهیلات به این زنان تا 80 درصد انجام شده است.
انتهای پیام

captcha