کد خبر: 3735925
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵

جهاد دانشگاهی با حمایت از فارغ‌التحصیلان مانع از فرار مغز‌ها شود

گروه فرهنگی- معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: برنامه ریزی‌های دقیق و اصولی دشمن جهت خارج کردن نیرو‌های جوان انقلابی متخصص از کشور تهدیدی جدی برای جامعه است، جهاد دانشگاهی با استعداد یابی و حمایت از فارغ‌التحصیلان دانشگاه می‌تواند مانع از فرار مغز‌‌ها از کشور شود.

جهاد دانشگاهی با حمایت از فارغ‌التحصیلان مانع از فرار مغز‌ها شود

حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمدابراهیم افلاکیان، معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: مجموعه انقلابی جهاد دانشگاهی در راستای تحقق بخشی، به اهداف انقلاب فرهنگی و ضرورت ایجاد تحول در دانشگاه‌ها به دستور امام خمینی(ره) شکل گرفت.
وی افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری در مورد جهاد دانشگاهی فرموده‌اند «جهاد دانشگاهی از اول خواست بگوید که نیروهای مؤمن، حزب اللهی، انقلابی و کمر بستگان انقلاب آن چنان که دشمن می‌خواهد وانمود کند، عبارت نیستند از یک عده مردمی که از دانش، معرفت، تخصص و تجربه تهی هستند» این مجموعه با اتکا به نیرو‌های مومن و انقلابی در جهت رفع نیاز‌های روز جامعه تلاش می‌کند.
حجت‌الاسلام افلاکیان اضافه کرد: جوانان مومن، انقلابی، متعهد، با دانش و متخصص مجموعه جهاد دانشگاهی، در مسیر درخشان اعتلای کلمه‌الله و تعالی فرهنگ اسلامی کشور همواره گام برداشته و در تحقق آن از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

خودکفایی؛ از اهداف تشکیل جهاد دانشگاهی
معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همانگونه که امام خمینی(ره) نیز فرموده‌اند، هدف تشکیل جهاد دانشگاهی، خودکفایی، بازسازی و توسعه کشور است در این میان این مجموعه با مباحث علوم دانش بنیان، علوم فضایی، هسته‌ای و ... می‌تواند با تربیت نیرو‌های متعهد و انقلابی پلی باشد بین دانشگاه‌ها و نیرو‌های متخصص و توانمند.
وی با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی همواره از مدت زمان شکل گیری خود فعالانه وارد میدان شده است گفت: کارنامه درخشان جهاد دانشگاهی بیانگر آن است که این نهاد، تجلی‌گاه تعهد و فرهنگ ناب در محیط‌های علمی بوده است و نام جهاد، همواره با تبلور فرهنگ، معنویت وحفظ اصول وارزش‌های متعالی، عجین بوده است.
حجت الاسلام افلاکیان اظهار کرد:گسترش تحقیقات و شکوفایی استعداد‌های جوانان، توسعه امور فرهنگی، تبلیغ و ترویج هنر اسلامی، ایجاد امکانات بیشتر جهت تألیف ناشران، انجام تحقیقات کاربردی و حمایت از دانشجویان فارغ‌التحصیل از جمله برنامه‌هایی است که باید جهاد دانشگاهی در سه حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ خود بگنجاند.
معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فشار برنامه‌ای در حوزه جوانان و شکوفایی استعداد‌های آنها در جهاد دانشگاهی بیشتر از گذشته شود گفت: برنامه ریزی‌های دقیق و اصولی دشمن جهت خارج کردن نیرو‌های جوان انقلابی متخصص از کشور تهدیدی جدی برای جامعه است.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی عملکرد، بروز شدن برنامه‌ها و تغییر برخی شیوه‌ها متناسب با سلایق روز جوانان از جمله موراردی که باید این مجموعه انقلابی به آن توجه داشته باشد عنوان کرد: جهاد دانشگاهی با استعداد یابی و حمایت از فارغ‌التحصیلان دانشگاه می‌تواند مانع از فرار مغز‌‌ها از کشور شود.
انتهای پیام

captcha