کد خبر: 3744125
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱
غلامی تاکیدکرد:

حمایت از تفکر ولایت و امامت در عزاداری‌ها و مرثیه‌خوانی‌ها

گروه فرهنگی ـ معاون تبلیغات اسلامی لرستان پیرغلامان حسینی را حلقوم‌های پیام‌رسان کربلا برشمرد و گفت: در عزاداری‌ها و مرثیه‌خوانی‌ها از ولایت‌فقیه و تفکر ولایت و امامت حمایت شود.

حمایت از تفکر ولایت و امامت در عزاداری‌ها و مرثیه‌خوانی‌ها

به گزارش ایکنا از لرستان، عصر امروز دوشنبه، ۱۳ شهریور آیبن استقبال  از پیرغلامان حسینی در حسینیه گلزار شهدای خرم‌آباد برگزار شد.
حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی اموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی لرستان در این مراسم اظهارکرد: لرستان دیار فقه، فقاهت شجاعت و معرفت است.
وی ضمن تقدیر از حضور پیرغلامان حسینی در لرستان گفت: لرستان دارای ۶۶۰۰ شهید است.
غلامی با ذکر این مطلب که اولین و آخرین روحانی شهید دفاع مقدس اهل لرستان است، ادامه داد: پیام حدیث شریف همانا حسین چراغ هدایت و کشتی نجات این است که در مسیر امام حسین(ع) باید پیام را از غدیر بگیریم.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی لرستان با بیان اینکه اگر جلوتر از نور هدایت حسین(ع) حرکت کنیم گمراه خواهیم شد، اظهارکرد: امروز اطاعت و تبعیت از ولی‌فقیه وظیفه پیرغلامان حسینی است.
وی پیرغلامان حسینی را حلقوم‌های پیام‌رسان کربلا برشمرد و گفت: در عزاداری‌ها و مرثیه‌خوانی‌ها از ولایت‌فقیه و تفکر ولایت و امامت حمایت شود.

انتهای پیام

captcha