گروه اجتماعی ـ كارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی داراب با تأكید بر اینكه هیئتهای عزاداری برای ترویج فرهنگ عاشورا باید تولید محتوا و اندیشه داشته باشند، گفت: باید عزاداری حسینی به کلاس درس برای آموزش اخلاص و عمل و عقل تبدیل شود. 
به گزارش ایكنا از فارس، حجتالاسلام جلیل اسماعیلی، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان داراب امروز، 24 شهریورماه با تأكید بر اینكه توجه مردم به خط و راه امام حسین(ع) تنها در حفظ و تقویت خط ولایت فقیه است، گفت: انقلاب اسلامی از انقلاب حضرت اباعبدالله(ع) نشئت گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه هیئتهای عزاداری برای ترویج فرهنگ عاشورا باید تولید محتوا و اندیشه داشته باشند، افزود: همانطور که بهصورت عاطفی تربیت شده مکتب حسینی هستیم باید در این مسیر نیز عقلگرا باشیم.
اسماعیلی با بیان اینکه باید عزاداری حسینی به کلاس درس برای آموزش اخلاص و عمل و عقل تبدیل شود، خواستار برگزاری سوگواریهای حسینی بهصورت گسترده بدین صورت شد.
این مدرس حوزه و دانشگاه با تصریح اینكه تبیین درست فلسفه قیام عاشورا برای مردم مهمترین ثمره عزاداریها است، افزود: این موضوع باید مورد توجه مسئولان هیئتهای مذهبی قرار گیرد.
کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی داراب در پایان گفت: ما فرهنگ و هویتی داریم که ریشه در قرآن و وحی دارد و مداحان در جهت تقویت این عامل اصلی تلاش میکنند.
انتهای پیام