کد خبر: 3751151
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲

انتقاد امام جمعه موقت شیراز از برپایی جلسات اداری در وقت نماز

انتقاد امام جمعه موقت شیراز از برپایی جلسات اداری در وقت نماز گروه اجتماعی ـ حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی از برگزاری جلسات اداری در وقت نماز در برخی از ادارات انتقاد كرد و گفت: جلساتی كه در این هنگام برپا می‌شوند، بركتی نخواهند داشت.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن مرادی، امام جمعه موقت شیراز امروز، 7 مهرماه در دومین گردهمایی دبیران اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان فارس كه در شیراز برگزار شد، با اشاره به اهمیت نماز در منابع اسلامی گفت:‌ 15 هزار حدیث در كتب شیعه درباره نماز وجود دارد.
وی با یادآوری اینكه بزرگترین و کوچک‌‌ترین سوره قرآن درباره نماز نازل شده است، افزود: این مسائل نشان‌دهنده اهمیت این فریضه الهی است.
مرادی از عدم توجه كافی به وقت نماز در ادارات انتقاد كرد و گفت: متأسفانه مشاهده می‌كنیم كه در برخی از ادارات جلساتی در وقت نماز برپا می‌شوند در صورتی كه چنین جلساتی كه موجب به تأخیر انداختن اقامه نماز می‌شوند، بركتی ندارند.
امام جمعه موقت شیراز به ارائه آماری از وضعیت اقامه نماز در كشورمان پرداخت و گفت: تنها 42 درصد از جوانان ما در كشور نماز می‌خوانند.
وی اظهار كرد: بر اساس آمارها 24 درصد از افراد در مناسبت‌ها نماز خوانده و 17 درصد هم گهگاهی نماز می‌خوانند و مابقی نیز كاملاً تارك نماز هستند.
مرادی گفت: این آمارها در حالی هستند كه 68 درصد جوانان ما بین 4 تا 9 ساعت از اوقات شبانه‌روز خود را در فضای مجازی سپری می‌كنند و این موضوع نیز باعث بی‌نمازی و بروز آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق در جامعه شده است.
امام جمعه موقت شیراز خواستار استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این عرصه شد و گفت: یكی از راهكارهای جذب جوانان به نماز استفاده از ظرفیت فضای مجازی است.
وی در عین حال این نكته را یادآور شد كه جوانان نماز نمی‌خوانند زیرا از آن لذا نمی‌برند و انگیزه و عشق خواندن آن را ندارند ضمن اینكه لقمه حرام، شنیدن موسیقی‌ها و دیدن فیلم‌های مبتذل، شب‌نشینی‌های طولانی و غیره از دیگر عوامل ترك نماز در میان جوانان هستند.
انتهای پیام

captcha