کد خبر: 3751741
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰

اختصاص کتابچه آموزش نماز به مددجویان ‌همدانی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل زندان‌های استان همدان توجه به آموزش نماز و احکام مربوط به آن‌ هنگام ورود مددجویان به زندان و نیز برای سربازان جدیدالورود را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و گفت: کتابچه‌ای با موضوع احکام نماز، آموزش نماز و مسائل مبتلابه، تدوین و تکثیر شده و در زندان‌های استان به منظور آموزش یکپارچه نماز برای مددجویان و سربازان مورد استفاده قرار گیرد.

اختصاص کتابچه آموزش نماز به مددجویان زندان همدان

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌ها حسن محمدیاری، مدیرکل زندان‌های استان همدان، در سومین جلسه ستاد اقامه نماز اداره‌کل زندان‌های استان همدان با تأکید بر این فریضه مهم اظهار کرد: هر چه در راستای نماز هزینه شود باز هم کم است بنابراین باید بهترین مکان هر زندان برای نمازخانه و اقامه نماز درنظر گرفته شود.
وی ضمن پرداختن به اهمیت زیباسازی فضای نمازخانه زندان‌ها تأکید کرد: سال گذشته با صرف هزینه‌ای افزون بر یک میلیارد ریال، زندان مرکزی همدان، بازداشتگاه و قبل‌تر از آن زندان نهاوند تجهیز و زیباسازی شدند و امسال زندان جدید ملایر به طور کامل تجهیز و زیباسازی شده است.
مدیرکل زندان‌های استان همدان ادامه داد: در زندان‌های تویسرکان و اردوگاه کاردرمانی نیز عملیات بهسازی و تجهیز نمازخانه‌ها آغاز شده است.
وی احصاء عوامل و موانع اقامه نماز در زندان‌ها را به صورت یک کار کارشناسی و با فرآیند مشخص خواستار شد و گفت: شناسایی نقاط ضعف، قوت و ارائه پیشنهاد درباره عوامل احتمالی بازدارنده از اقامه نماز در زندان‌ها می‌تواند نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای در انجام این فریضه الهی در زندان‌های استان داشته باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز زندان‌های استان همدان با اشاره به تأثیرپذیری مددجویان از رفتار مدیران و مسئولان زندان‌ها خواستار حضور پررنگ و مؤثر مدیران و رؤسای زندان‌ها در صفوف نماز جماعت زندان‌ها شد و افزود: متولیان امور فرهنگی در زندان‌ها نیز باید قبل از سایرین در انجام فریضه نماز اهتمام ورزیده و حضور فعالی در برپایی نمازهای جماعت در زندان‌ها داشته باشند.
وی توجه به آموزش نماز و احکام مربوط به آن، هنگام ورود مددجویان به زندان و نیز برای سربازان جدیدالورود را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و تصریح کرد: کتابچه‌ای با موضوع احکام نماز، آموزش نماز و مسائل مبتلابه، تدوین و تکثیر شده و در زندان‌های استان به منظور آموزش یکپارچه نماز برای مددجویان و سربازان مورد استفاده قرار گیرد.
در ادامه دبیران شوراهای اقامه نماز زندان‌های تابعه استان، ضمن ارائه گزارش عملکرد 6 ماهه فعالیت‌های انجام شده در زندان‌ها، به ارائه راهکار و پیشنهاد به منظور بهتر شدن فرآیند انجام فعالیت‌های اقامه نماز در زندان‌ها پرداختند.
انتهای پیام

captcha