کد خبر: 3754415
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷

طرح قرآنی «شفا» منجر به سالم‌سازی زندان‌ها می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ دادستان عمومی و انقلاب تبریز گفت: طرح قرآنی شفا در زندان‌های استان منجر به سالم‌سازی فضای عمومی زندان شده و امنیت اخلاقی و روانی در این مراکز را افزایش می‌دهد.

 طرح قرآنی شفا منجر به سالم سازی زندان ها می‌شود

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل زندان‌های استان، موسی خلیل‌اللهی، دادستان عمومی و انقلاب تبریز امروز، 17 مهرماه در جلسه شورای عالی قرآنی اداره کل زندان‌های آذربایجان‌شرقی با تاکید بر آثار و برکات طرح قرآنی شفا، اظهار کرد: قرآن‌آموزی و فراهم آوردن زمینه آشنایی و آموزش افراد با کلام الهی در زندان‌ها مصداق حسنه جاریه است.

وی بر ضرورت شرکت و کسب نتایج برتر در مسابقات قرآنی مددجویان زندان‌های سراسر کشور توسط مددجویان استان تأکید کرد و برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های ویژه در این ارتباط را خواستار شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی در ادامه خاطر نشان کرد: طرح قرآنی شفا در زندان‌های استان منجر به سالم سازی فضای عمومی زندان شده و امنیت اخلاقی و روانی در این مراکز را افزایش می‌دهد.

خشایار جمشیدی، مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به سیاست‌های سازمان زندان‌ها در خصوص بازپروری و اصلاح مجرمین، گفت: زندانبانی اسلامی، کاری ارزشمند در راستای اصلاح و بازپروری مجرمین است و برنامه‌های فرهنگی و قرآنی از اهم فعالیت‌ها و اولویت‌های سازمانی برای نیل به هدفی مقدس است.

وی افزود: مجموعه زندان‌های استان همواره سعی کرده با تأمین امکانات و اعتبارات مورد نیاز، زمینه ارتقای سطح فعالیت‌های فرهنگی را فراهم کند.

جمشیدی با تبیین آثار و برکات اجرای برنامه‌های قرآنی در جمع زندانیان و خانواده‌های آنها، اظهار کرد: توسعه و تعمیق فعالیت‌های قرآنی وظیفه دینی و اداری ماست که موفقیت در این راستا اهتمام جدی همکاران حوزه فرهنگی را می‌طلبد.

مدیرکل زندان‌های آذربایجان‌شرقی در پایان گفت: در قالب طرح قرانی شفا کرسی‌های تلاوت قرآن، روخوانی و روان خوانی قرآن و ختم دسته جمعی قرآن کریم اجرا می‌شود و زندانیان فعال در این طرح امتیازهای ویژه‌ای را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

captcha