کد خبر: 3763311
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴

ثبت‌نام 750 قرآن‌آموز شهرستان خنج در سامانه تربیت حافظان قرآن

گروه اجتماعی ـ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خنج گفت: تاکنون بیش از 750 قرآن‌آموز این شهرستان در سامانه تربیت حافظان قرآن کریم ثبت‌نام شده‌اند.

ثبت‌نام 750 قرآن‌آموز شهرستان خنج در سامانه تربیت حافظان قرآن

به گزارش ایكنا از فارس، جواد ناسک، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خنج امروز، 21 آبان‌ماه به‌مناسبت دهه وقف و در تشریح فعالیت‌های فرهنگی این اداره گفت: ثبت‌نام بیش از 600 نفر قران‌آموز در سال 96 و ۱۵۰ نفر در سال ۹۷ تاکنون در سامانه جامع طرح تربیت حافظان، یکی از فعالیت‌های این اداره است.
وی افزود: برگزاری طرح نشاط معنوی برای نوجوانان در جوار امامزاده سردار(ع) روستای آشنا و امامزاده سیدمحمود(ع) روستای مز در سال 96 و 97 و برگزاری طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان و افطاری روزه‌داران در مسجد اهل‌بیت(ع) با کمک خیرین و مسجد جامع شهر خنج از محل موقوفات منطبق از جمله موقوفه غیر متصرفی ابونجمی در سال 96 و 97 نیز از دیگر برنامه‌های فرهنگی انجام‌شده به‌حساب می‌آید.
ناسک گفت: برگزاری همایش بزرگداشت امامزاده سید محمود(ع) روستای مز در تابستان 96 و 97 و برگزاری مراسم دهه کرامت در مساجد و تکایا و روز امامزادگان و بزرگداشت امامزاده پیرغیب(ع) روستای کهنویه با حضور خدام آستان قدس رضوی در تابستان ۹۷ از دیگر برنامه‌های فرهنگی این اداره است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خنج بیان كرد: آزمون طرح ملی حفظ قرآن نیز در اسفندماه ۹۶ با حضور ۹۹ نفر قرآن‌آموز برگزار و گواهینامه نفرات برتر به تعداد ۶۵ نفر در آبان‌ماه ۱۳۹7 و در مراسمی با همکاری اداره فرهنگ و رشد خنج به آنان اعطا شد.
وی افزود: برگزاری محافل انس با قرآن در طول ماه مبارک رمضان در مسجد اهل‌بیت(ع) با حضور عموم مردم در سال ۹۶ و ۹۶ با قرائت قاریان شهرستانی نیز بخش دیگری از فعالیت‌های اداره اوقاف و امور خیریه خنج به شمار می‌آید. همچنین ۱5 نفر مبلغ از شهر مقدس قم نیز در سال‌های 96 و 97 به روستاهای تابعه شهرستان اعزام شده‌اند.
انتهای پیام

captcha