کد خبر: 3767054
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۶

نشست «پرسمان انقلاب» در جهاددانشگاهی همدان برگزار شد

گروه فرهنگی - نشست «پرسمان انقلاب» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی همدان به مناسبت 40 سالگی انقلاب اسلامی برگزار شد.

نشست «پرسمان انقلاب» در جهاددانشگاهی همدان برگزار شد

به گزارش ایکنا ازهمدان، حجت‌الاسلام محمدحسن فاضلیان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان امروز 5 آذرماه در نشست «پرسمان انقلاب» که با حضور جمعی از دانشجویان متعهد و انقلابی برگزار شد، بیان کرد: اینک که در 40 سالگی انقلاب هستیم، در موقعیت حساس و مهمی قرار گرفته‌ایم.
حجت‌الاسلام فاضلیان با اشاره به عدد 40، ادامه داد: 40، عددی مقدس برای ما است چرا که عددی گویا بوده و نشان از واقعه عاشورا و اربعین حسینی دارد، تمام پیامبران ما در سن 40 سالگی به نبوت رسیده‌اند و اکنون ما در 40 سالگی انقلاب قرار داریم.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی برای امسال اقدامات خاصی درنظر دارد چرا که اتاق فکر کشورهای استکباری که در نیویورک است، بیان کرده مردم ایران 40 سالگی انقلاب را نخواهند دید.
فاضلیان درباره تأثیر انقلاب بر کشورهای همسایه، اظهار کرد: فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از برکات شایان و قابل توجه انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به مردمی بودن انقلاب یادآور شد: مردم رأی داده و جمهوری اسلامی را پذیرفتند چرا که جان کشور ما جمهوری و اسلامی است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان تأکید کرد: در راستای صحبت‌های رهبر معظم انقلاب، بصیرت‌افزایی نیاز اصلی جامعه بوده و این مهم با بیانی منطقی و استدلالی برهانی میسر می‌شود.
انتهای پیام

captcha