کد خبر: 3768836
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹

نام‌نویسی ۴۲۵۰ نفر برای شرکت در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد لرستان از ثبت‌نام چهار هزار و ۲۵۰ نفر جهت شرکت در بیست و چهارمین دوره از مسابقات مقدماتی کتاب‌خوانی قرآن و عترت ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد در استان خبر داد.

نام‌نویسی 4250 نفر برای شرکت در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد لرستان

زهرا حسنوند، دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات در دو بخش کتبی (ویژه دانشجویان و اساتید) در رشته‌های نماز، زندگانی پیامبر(ص)، زندگانی معصومین(ع)، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، شرح موضوعی نهج‌البلاغه، ترجمه فارسی قرآن، تفسیر قرآن، احکام آقایان و بانوان، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره و بخش شفاهی(ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان) در رشته قرائت ترتیل، رشته قرائت تحقیق، حفظ قرآن و اذان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به این‌که این مسابقات قرآنی در بخش کتبی ویژه اساتید نیز در دو رشته تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه برگزار می‌شود، افزود: مرحله کتبی این مسابقات قرآن و عترت فردا دوشنبه، 12 آذرماه هم‌زمان با دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در لرستان نیز برگزار می‎شود.
حسنوند ادامه داد: در مجموع چهار هزار و 250 نفر در لرستان در این آزمون کتبی به رقابت می‎پردازند که از این تعداد، 1700 نفر مربوط به دانشگاه آزاد واحد خرم‎آباد، 1700 نفر مربوط به دانشگاه آزاد واحد بروجرد، 400 نفر مربوط به دانشگاه آزاد واحد درود، 400 نفر مربوط به دانشگاه آزاد واحد الیگودرز و 50 نفر نیز مربوط به دانشگاه آزاد واحد الشتر است.
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد لرستان با اشاره به این‌که این آزمون قرآنی در دانشگاه آزاد خرم‌آباد ساعت 10 صبح روز دوشنبه، 12 آذر در سالن چندمنظوره این دانشگاه برگزار می‏‌شود، یادآور شد: به نفرات برتر هدایای نقدی و به دانشجویان شرکت‌کننده دو نمره تشویقی به یکی‌ از دروس معارف اسلامی هم‌خوان در آزمون کتبی تعلق خواهد گرفت.

انتهای پیام

captcha