کد خبر: 3769310
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲

روحانیون و طلاب برای پاسخگویی به شبهات توانمند شوند

گروه معارف - امام جمعه اصفهان با اشاره به ضرورت روحانیون و طلاب با موضوعات روز گفت: قرارگاه فرهنگی جهاد کبیر می‌تواند موضوعات مختلف و شبهات مطرح شده را برای طلاب و روحانیون تبیین و آنان را برای پاسخگویی به شبهات توانمند کند.

روحانیون و طلاب برای پاسخگویی به شبهات توانمند شوند

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از آیت الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار اعضاء قرارگاه فرهنگی جهاد کبیر اظهار کرد: فعالیت این قرارگاه باید به صورت منظم و هدفمند برگزار شود و مسائلی که تا کنون برای قشر روحانیون تبیین نشده با برگزاری کارگاه‌ها و جلسات آموزشی و تبیینی، تشریح شود تا آنان نیز بتوانند به خوبی به شبهات و مسائل موجود پاسخگویی داشته باشند.
وی افزود: عناوینی که باید بر روی آن صحبت شود، مشخص شود تا از بیان موضوعات تکراری پرهیز شود، می‌توان بر روی موضوعات مختلف کار کرد تا سبب رشد فکری همه ما فراهم شده و فعالیت این گروه به تولید فکر و اندیشه سوق پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه در ذیل عنوان جهاد کبیر می‌توان بصیرت افزایی کرد، بیان کرد: عوامل و موانع بصیرت، تبیین موضوع جهاد کبیر، مبارزه با استکبار و چگونگی ارتباط با کفار، بهره گیری از موضوعات روز و پاسخ به شبهات و غیره از جمله موضوعاتی است که می‌توان بر روی آن کار کرد.
مسئول تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه جلسات این قرارگاه هر دو هفته یک بار به صورت دوره ای برگزار می‌شود، گفت: مسئول سازمان تبلیغات اسلامی، مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد، اوقاف، نماینده ولی فقیه در سپاه و نیروهای مسلح، مسئول سازمان تبلیغات اسلامی، مسئولان مرکز مدیریت حوزه علمیه و هر نهاد و سازمانی که مرتبط به روحانیت هستند در این قرارگاه عضو هستند.
حجت الاسلام حسن بابایی با اشاره به جلسات برگزار شده توسط این قرارگاه افزود: همایش‌های سراسری با حضور سخنرانان کشوری در هر فصل از سال با حضور جمع کثیری از روحانیون برگزار می‌شود، همچنین بسته‌های سیاسی و فرهنگی توسط سپاه و اوقاف در اختیار روحانیون قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

captcha