کد خبر: 3773971
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹

جشنواره خوارزمی کشف استعداد‌ها و آموزش مهارت را دنبال می‌کند

گروه فرهنگی ـ رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ خرم‌آباد شناسایی استعداد‌ها و خلاقیت دانش‌آموزان را از اهداف جشنواره خوارزمی برشمرد و گفت: در این راستا باید از ظرفیت اولیا برای شناسایی استعدادها بهره گرفت.

جشنواره خوارزمی کشف استعداد‌ها و آموزش مهارت را دنبال می‌کند

به گزارش ایکنا از لرستان، پرویز محسنی، رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ خرم‌آباد، چهارشنبه، ۲۸ آذر در آیین افتتاحیه جشنواره نوجوان خوارزمی در دبیرستان شاهد مهر خرم‌آباد، اظهارکرد: اسم جشنواره خوارزمی از دانشمند بزرگ اسلام محمد بن موسی خوارزمی گرفته شده و این نام‌گذاری به جهت مجاهدت های این دانشمند در عرصه علم و دانش است.
وی شناسایی استعدادها و خلاقیت‌های دانش‌آموزان را از اهداف جشنواره خوارزمی برشمرد و گفت: علت دیگر برگزاری از جشنواره این بود که ما در سالیان سال به دنبال حافظه محوری بودیم در حالیکه کسب علم باید توام با پژوهش و کسب استعدادها باشد.
محسنی با ذکر این مطلب که راه‌اندازی جشنواره فرصتی برای شناسایی دانش‌آموزان خلاق و مستعد با هدف اختراعات و ابتکارات دانش‌آموزی است.

رتبه برتر ناحیه دو خرم‌آباد در بخش پژوهش جشنواره خوارزمی

رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ خرم‌آباد با گریزی به کسب رتبه‌های برتر ناحیه دو خرم‌آباد در جشنواره خوارزمی گفت: سال گذشته آموزش و پرورش ناحیه ۲ خرم‌آباد رتبه برتر کشوری در بخش پژوهش‌محوری و همچنین رتبه دوم کشوری در بخش دست‌سازه‌های جشنواره خوارزمی را کسب کرد لذا می‌طلبد که اهمیت جشنواره را فراموش نکنیم.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت و نقش اولیا در استعداد‌یابی و بروز خلاقیت‌های دانش‌آموزان گفت: پنجمین جشنواره خوارزمی در چهار مرحله آموزشگاهی، شهرستانی، استانی و کشوری و در شش محور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

captcha