کد خبر: 3774713
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۵

مراکز فرهنگی دفاع مقدس محل بازشناسی انقلاب اسلامی باشند

گروه فرهنگی ـ مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران بر لزوم بازشناسی انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: مراکز فرهنگی دفاع مقدس محل بازشناسی انقلاب اسلامی باشند.

مراکز فرهنگی دفاع مقدس محل بازشناسی انقلاب باشد

به گزارش ایکنا از لرستان، غلامرضا یاوندعباسی، مشاور وزیر کشور در امور ایثارگرانشب گذشته، یکم دی‌ماه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لرستان که در محل استانداری این استان برگزار شد، با طرح این سؤال که اگر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت براساس ماده ۶۳ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران وجود نداشت چه اتفاقی نمی‌افتاد آیا بنیاد شهید کار خود را انجام می‌داد یا خیر، اظهار کرد: قطعاً دستگاه‌ها بدون این شورا هم کار خود را انجام می‌دادند.
وی با اشاره به این‌که شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌های فرهنگی ایثار و شهادت را انجام دهد، ادامه داد: این شورا باید مهندسی فعالیت‌های فرهنگی را انجام دهد تا شاهد اثرگذاری فعالیت‌های ایثار و شهادت باشیم.
عباسی بر ضرورت بازشناسی انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: مراکز فرهنگی دفاع مقدس من‌جمله باغ موزه دفاع مقدس لرستان باید به چرایی انقلاب پاسخ و مکان بازشناسی انقلاب باشند.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با ذکر این مطلب که در زمان پهلوی ما تحقیر می‌شدیم و مردم به‌دنبال هویت دینی خود انقلاب کردند بر تسریع در تهیه دانشنامه دفاع مقدس لرستان تأکید و اضافه کرد: این دانشنامه اثر ماندگار و نیاز استان است این در حالی‌است که باغ موزه دفاع مقدس لرستان متناسب با فرهنگ بومی در حال ساخت است که موجب جذب گردشگر خواهد شد.
وی با اشاره به این‌که موقعیت مجموعه فرهنگی دفاع مقدس با توجه به موقعیت جغرافیایی دارای جذابیت کم‌نظیر است، اضافه کرد: ایثار دفاع مقدس می‌تواند در لایه‌های جامعه ورود پیدا کند.

انتهای پیام

captcha