کد خبر: 3775968
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶

حضور پررنگ روستاهای فارس در جشنواره «روستا و عشایر دوستدار کتاب»

حضور پررنگ روستاهای فارس در جشنواره «روستا و عشایر دوستدار کتاب» گروه فرهنگی ـ معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: روستاهای استان فارس حضور چشمگیری در دوره‌های مختلف جشنواره روستا و عشایر دوستدار كتاب داشتند به طوری که این استان از حیث مشارکت روستاها در جشنواره یادشده رتبه سوم را داراست.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، مهدی امیدبخش، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: جشنواره روستاهای دوستدار کتاب برای نخستین بار با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی برگزار شد.
وی با بیان اینكه هدف این جشنواره حمایت از اقدام‌ها و طرح‌های انجام شده در روستاها، پشتیبانی از پیشنهادهای ابتکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی در روستاها و معرفی فعالیت‌های فرهنگی ترویجی و مرتبط با کتابخوانی است، افزود: دهیاران و شوراهای اسلامی روستا و بخشداران نقش مهمی در معرفی روستاهای دوستدار کتاب داشتند.
امیدبخش درخصوص آمار شرکت‌کنندگان این جشنواره در طی دوره‌های مختلف افزود: در دوره اول ۱۳۹۳ از میان ۲۴ استان ۲۲۰ روستا شرکت کردند، در دوره دوم ۱۳۹۴ از میان ۲۷ استان ۸۰۰ روستا در این رویداد شرکت داشتند، و در دوره سوم ۱۳۹۵ از میان ۳۰ استان ۹۵۲ روستا در جشنواره روستاهای دوستدار کتاب شرکت کردند.
معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس یادآور شد: روستاهای استان فارس حضور چشمگیری در دوره‌های مختلف این جشنواره داشتند به طوری که استان فارس از حیث مشارکت روستاها در جشنواره یاد شده رتبه سوم را داراست و استان‌های بوشهر و تهران رتبه‌های اول و دوم را در اختیار دارند.
وی درخصوص حضور نمایندگان فارس در این رویداد فرهنگی نیز گفت: در دوره اول برگزیده‌ای در روستاها نداشتیم اما از دوره دوم تاکنون رتبه‌های را كسب كرده‌ایم.
امیدبخش ادامه داد: در بخش روستاهای برگزیده دور دوم جشنواره روستا و عشایر از استان فارس روستای لایزنگان از توابع شهرستان داراب، در دوره سوم روستای خواجه جمالی از توابع شهرستان نی ریز و روستای فهلیان از توابع شهرستان نورآباد ممسنی و در دوره چهارم روستای امامزاده بزم از توابع شهرستان بوانات و روستای فیشور از توابع شهرستان اوز و همچنین روستای فهلیان که توانست به‌عنوان برگزیده برگزیدگان از توابع استان نورآباد ممسنی در دوره چهارم انتخاب شود.
وی در پایان یادآور شد با همدلی بیشتر و حمایت تمام فعالان این عرصه استان فارس بتواند با توجه به ظرفیت‌های بالقوه‌ای که دارد گام‌های مؤثری در این زمینه ترویج کتاب و کتابخوانی در تمام نقاط استان بردارد.
انتهای پیام

captcha