کد خبر: 3777149
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴

‌اجرای مناسبت‌های اسلامی در مدارس جدی گرفته شود

گروه فرهنگی ـ معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل در همایش کارشناسان، مؤسسان و مدیران مدارس غیردولتی گفت: اجرای مناسبت‌های اسلامی در راستای هویت‌بخشی به فرهنگ ایرانی و آگاهی‌بخشی از پیشینه فرهنگی، ملی و بومی در مدارس در اولویت باشد.

اولویت بخشی به اجرای مناسبت‌های اسلامی در مدارسبه گزارش ایکنا از اردبیل، مصطفی کافی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل‌ روز گذشته، نهم دی‌ماه‌ در همایش کارشناسان، مؤسسان و مدیران مدارس غیردولتی گفت: موافقت‌نامه‌های منعقده با مناطق و نواحی که اخیراً به مدارس ارسال شده است، به‌عنوان نقشه راه آموزشی و پرورشی است که بر اساس سند تحول بنیادین وشاخص‌های پرورشی و فرهنگی تنظیم شده است.
وی گفت: اجرای مناسبت‌های اسلامی در راستای هویت‌بخشی به فرهنگ ایرانی و آگاهی‌بخشی از پیشینه فرهنگی، ملی و بومی در مدارس در اولویت باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل به جذب و مشارکت همکاران در جشنواره تجارب برتر تربیتی تأکید و اظهار کرد: تا د‌‌ی‌ماه ۹۸ آثار همکاران دریافت و در تیرماه ۹۹ از برترین‌ها تجلیل خواهد شد.
‌کافی همچنین به اهمیت تدریس درس تفکر و سبک زندگی در کلاس‌های هفتم و هشتم تأکید کرد.
انتهای پیام

captcha