کد خبر: 3778021
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲

اهدای ۲۵ سری جهیزیه کامل به نوعروسان قمی 

گروه اجتماعی ـ به همت سازمان بسیج سازندگی استان قم، ۲۵ سری جهیزیه کامل به نوعروسان قمی اهدا شد.

اهدای ۲۵ سری جهیزیه کامل به نوعروسان قمی به گزارش ایکنا از قم، ‌علی دستوری، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی‌بن ابیطالب(ع) امروز، 12 دی‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که این هدایا با عنایات و تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان و حمایت از اقشار کم برخوردار جامعه تهیه و توزیع شده است، گفت: در این مرحله، 25 سری جهیزیه کامل شامل 11 قلم کالای اساسی برای آغاز زندگی زوج‌های جوان تدارک دیده شد و پیش از ظهر امروز میان خانواده های هدف توزیع گردید.
وی با اشاره به مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی سپاه در اجرای این طرح افزود: این برنامه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با حضور سرهنگ پاسدار احمد بیطرفان، جانشین فرمانده سپاه استان و نیز حجت الاسلام و المسلمین ولی زاده، جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه علی‌بن ابیطالب(ع) برگزار شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم همچنین گفت: ان‌شاءالله با کمک خیرین استان بنا داریم در آینده نیز در چند مرحله، طرح اهدای جهیزیه کامل به نوعروسان قمی را به خصوص با اولویت مناطق محروم و روستاها به اجرا در آوریم.
انتهای پیام
captcha