کد خبر: 3778539
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰

بخش عمده‌ای از موقوفات خنج را آب‌انبارها تشكیل می‌دهند

بخش عمده‌ای از موقوفات خنج را آب‌انبارها تشكیل می‌دهند گروه اجتماعی ـ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خنج گفت: با توجه به نیاز شهرستان، بخش عمده‌ای موقوفات را آب‌انبارها تشكیل می‌دهند.

به گزارش ایكنا از فارس، جواد ناسک، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خنج امروز، 15 دی‌ماه با اشاره به شرایط آب و هوایی این شهرستان گفت: با توجه به نیاز شهرستان خنج، یکی از بیشترین نیات واقفان از گذشته، موضوع آب شرب و آب‌انبارها است و بخش عمده‌ای از موقوفات را آب‌انبارها تشکیل می‌دهند.

وی همچنین گفت: اخذ سند مالکیت املاک اوقافی یکی از اصلی‌ترین وظیفه‌های اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان در راستای حفظ موقوفات است.
ناسك با اشاره به اینکه در این راستا و در ظرف چند روز گذشته، موفق به اخذ سند مالکیت آب انبار حاجی محمد حاجی و حریم آن در این شهرستان شده‌ایم، گفت: زمین آب انبار فوق در منطقه مرکزی شهر خنج و در یکی از بهترین مکان‌ها قرار گرفته است.
انتهای پیام

captcha