کد خبر: 3787133
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵

انقلاب اسلامی موجب پیدایش جهش فكری در جهان شد

گروه اجتماعی ـ فرمانده نیروی انتظامی فارس با بیان اینكه انقلاب اسلامی الگوی جدیدی به دنیا ارائه كرد، گفت: انقلاب اسلامی، موجب بروز و پیدایش یك جهش فكری در منطقه و جهان شد.

انقلاب اسلامی موجب پیدایش جهش فكری در جهان شد

به گزارش ایكنا از فارس، سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده نیروی انتظامی فارس، امروز، 14 بهمن‌ماه ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه و تبریك دهه فرخنده فجر، افزود: ایران اسلامی در آستانه ‌چهل‌سالگی پیروزی انقلاب در اوج اقتدار و بالندگی در منطقه و جهان قرار دارد.
وی بیان كرد: حركت عظیم ملت ایران در سال 57 نشئت‌ گرفته از قیام عاشورا و با تکیه ‌بر اصل خودباوری و خواست مردم كشور بود.
فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینكه برای اولین بار یك مفهوم و الگوی جدید از امنیت و استقلال، در همه مؤلفه‌ها بدون وابستگی به شرق و غرب ارائه شد، گفت: انقلاب اسلامی، موجب بروز و پیدایش یك جهش فكری در منطقه و جهان شد.
گودرزی‌ چهار عامل ماندگاری انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته را ماهیت دینی انقلاب، وجود رهبری حكیم و فرزانه، وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب و ایجاد امنیت پایدار و توسعه یافته عنوان كرد.
رئیس پلیس فارس گفت: طراحی و معماری پلیس آینده هوشمند، مقتدر، نوآور، عالم، بهره‌مند از فناوری روز، مردم‌دار و خویشتن‌دار است كه باعث افزایش سطح سرمایه اجتماعی پلیس بر اساس اعتمادسازی شده است.
وی به تغییر رویكرد پلیس اشاره كرد و گفت: قبل از انقلاب رویكرد پلیس صرفاً سلبی، با تکیه ‌بر قوه قهریه و تهدید محور بود در حالی كه امروز تلفیق اقدامات سلبی و ایجابی در دستور كار پلیس است.
گودرزی در پایان مهار، کاهش و کنترل جرائم با افزایش اقدامات مبتنی بر پیشگیری انتظامی، توسعه فعالیت‌های علمی پژوهشی در ناجا، تقویت جایگاه پلیس در عرصه‌ بین‌الملل، افزایش چشمگیر توان رزمی و عملیاتی پلیس و خودکفایی در تأمین و نوسازی تجهیزات پشتیبانی موردنیاز رده‌های عملیاتی را از جمله دستاوردهای پلیس در دوران پس از انقلاب اسلامی عنوان كرد.
انتهای پیام

captcha