کد خبر: 3796174
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰

نجات کشور در گرو تحقق اقتصاد مقاومتی

گروه سیاسی- امام جمعه کرج راه نجات کشور از مشکلات امروز را تحقق اقتصاد مقاومتی و رشد تولیدات داخلی دانست و گفت: آقایان توضیح بدهند که در این یک سال برای حمایت از تولید ملی چه کردند؟

نجات کشور در گرو تحقق اقتصادمقاومتی/ آقایان توضیح دهند برای حمایت از تولید ملی چه کردند؟

به گزارش ایکنا از البرز، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج، 17 اسفند در خطبه‌های نماز جمعه کرج با اشاره به تأسیس بنیاد شهید در بیست و دوم اسفند سال ۵۸ به دستور امام خمینی (ره)، گفت: این روز به‌عنوان روز شهدا نامیده شده است هرچند گرامیداشت یاد و نام شهدا نباید مختص به یک روز خاص باشد بلکه باید نام شهدا هرروز به تکریم و بزرگی یاد شود.
خطیب جمعه کرج با اشاره به اینکه متاسفانه گاهی تعدادی انگشت شمار کم‌عقل از روی کینه و با گفتن کلمات تحقیرآمیز می‌خواهند خانواده شهدا را ناراحت و ارزش شهادت را کم کنند، افزود: آن‌ها نمی‌دانند هرچه عزت داریم از شهدا و صبوری خانواده آن‌ها است.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه باید به خانواده شهدا سر بزنیم و با آن‌ها دیدار کنیم، گفت: این وظیفه باید از سوی مسئولان جدی گرفته شود، استاندار البرز به مدیران توصیه‌های لازم در این خصوص را داشته باشند.
حسینی همدانی با تاکید براینکه تکریم شهدا و گرامیداشت یاد و نام شهدا ادامه راه شهدا است، گفت: دشمنان همه تحولات کشور را با دقت رصد می‌کنند، آن‌ها می‌خواهد فرهنگ ایثار و شهادت را از ما بگیرند برای این مهم نیز از زبان زیبا و کنوانسیون‌ها استفاده می‌کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب شایسته حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی برای ریاست بر قوه قضائیه را تبریک گفت و افزود: مطالبی که رهبری در حکم وی بیان فرمودند حائز اهمیت است که اگر انجام شود نفس تازه‌ای در قوه قضائیه دمیده خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه تا جوانان غیور ایرانی هستند هیچ کشوری خیال جنگ با ایران را نخواهد داشت، اضافه کرد: این در حالی است که عده‌ای برای دستاوردسازی همان حرف قبل را می‌زنند که برجام سایه جنگ را سر ملت برداشت.
خطیب جمعه کرج با طرح این سوال، گفت: چرا برخی طوری عمل کرده‌اند که رئیس‌جمهوری کشوری جرأت کند از براندازی کشور سخن بگوید؟ آن‌هم ایران که برای زیر بار ذلت نرفتن و عزت خود را حفظ کردن این‌همه شهید تقدیم کرده است.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز بابیان اینکه ‌ای کاش به سخنان رهبری توجه بیشتری می‌شد، گفت: برخی به‌جای بازی در زمین دشمن باید به داخل توجه می‌کردند زیرا جنگ امروز ما جنگ اقتصادی است و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند کشور را نجات دهد.
حسینی همدانی با اشاره به اینکه سالی که به نام تولید ملی بود، گذشت، گفت: آقایان توضیح دهند در این‌یک سال برای رشد تولیدات داخلی و تشویق مردم برای استفاده از کالاهای ایرانی چه کرده‌اند.
وی بابیان اینکه دشمنان بر افکار ما نیز تمرکز کرده و کار می‌کنند، گفت: بدنه مردم آگاه بوده و مسائل را خوب رصد می‌کنند و به‌موقع عمل می‌کنند اما دشمنان می‌خواهند بر افکار جامعه تأثیرگذار باشند.
انتهای پیام

captcha