کد خبر: 3796818
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۴

تشرف 108 هزار سالمند و معلول به حریم رضوی طی سه سال اخیر

گروه اجتماعی - معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی اظهار کرد: در طول 3 سال اخیر بیش از 108 هزار زائر سالمند و ناتوان مشهدی از طریق طرح «یا معین‌الضعفاء» به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.

تشرف 30 هزار سالمند و معلول به حریم رضوی طی سه سال اخیربه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، به نقل از آستان نیوز، سید خلیل منبتی در باره تشرف زائران سالمند و معلول  به حرم مطهر رضوی اظهار کرد: طرح یا معین الضعفاء که سه دهه از آغاز آن می‌گذرد امروزه دایره خدماتش نسبت به گذشته وسیع‌تر شده به طوری که سالانه پذیرای بیش از 30 هزار زائر سالمند و معلول است.
وی افزود: در این طرح خادمان بارگاه منور رضوی با شناسایی افراد سالمند و معلول شهر مشهد و روستاهای اطراف، زمینه تشرف این افراد را فراهم می‌آورند که زیارت پنجره فولاد صحن انقلاب، حضور در رواق دارالکرامه و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی و بهره‌مندی از خوان با برکت امام رئوف از جمله برنامه‌های این طرح یک روزه به شمار می‌آید.
منبتی اضافه کرد: تشرف کاروان‌های زیارتی در قالب این طرح به همت خادمان اداره‌ امداد و تسهیلات زائران و با همکاری بخش صندلی چرخ‌دار، اداره‌ دربانان، اداره‌ انتظامات و اداره‌ نقلیه‌ حرم مطهر صورت می‌گیرد.
انتهای پیام

captcha