کد خبر: 3797186
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی:

560 هزار تذکر لسانی با 1026 مورد مقاومت مردمی رو‌به‌رو شد

گروه فرهنگی - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی عنوان کرد: در 9 ماهه اول سال جاری 560 هزار تذکر لسانی گزارش شده که از این تعداد 1026 مورد مقاومت مردمی داشته‌ایم؛ اگر ما آموزش این را داشته باشیم که چگونه امر به معروف کنیم، قطعا مردم هم در مقابل تبعیت خواهند کرد.

طی 9 ماه اخیر، 560 هزار تذکر لسانی با 1026 مورد مقاومت مردمی رو‌به‌رو شدبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، عبدالله ارجاعی امروز در گردهمایی دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات کل دستگاه‌های اجرایی ستاد خراسان رضوی که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به مجموعه فعالیت‌های انجام شده در سال 97 در این ستاد در خراسان رضوی، اظهار کرد: «طلایه داران معروف» به منظور ساماندهی مردم در گروه‌های تذکر لسانی برای اقدام عملی در زدودن منکرات و ترویج معروفات راه اندازی شده و ما در یک دوره سه ساله 42 هزار آمر به معروف و ناهی از منکر را سازماندهی کرده ایم. برنامه ما این است که این تعداد به 800 هزار نفر برسد در حال حاضر نیز بیش از 7800 نفر در سامانه طلایه داران ثبت نام کرده‌اند.

وی گفت: همچنین نیازمند گروه دومی از طلایه داران در فضای سایبری هستیم که آن را ایجاد کردیم. در حال حاضر 820 فرد آموزش دیده رشته کامپیوتر که بتوانند تولید محتوا اتجام دهند، در این فضا با این ستاد در حال همکاری هستند.

560 هزار تذکر لسانی در 9 ماهه ابتدایی سال جاری
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی عنوان کرد: در 9 ماهه اول سال جاری 560 هزار تذکر لسانی گزارش شده که از این تعداد 1026 مورد مقاومت مردمی داشته‌ایم؛ اگر ما آموزش این را داشته باشیم که چگونه امر به معروف کنیم، قطعا مردم هم در مقابل تبعیت خواهند کرد. همچنین تنها طی این دوره 9 ماهه 3 مورد از 1026 مورد مقاومت به نیروی انتظامی مراجعه کرده‌اند که در این میان نیز هیچ پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل نشده است.

ارجاعی اظهار کرد: در طرح «مفلحون» نیز تا کنون بیش از هزار دانش آموز در رده‌های مختلف تحصیلی به تفکیک جنسیت در استان به عنوان برترین‌های شاخص‌های عمومی و اختصاصی که به لحاظ اخلاقی و دینی شناخته شده‌اند، به مردم معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش نیز برای اولین بار ضابطان امر به معروف و نهی از منکر که بحث جدیدی است، در استان راه‌اندازی شد و اولین کتاب تخصصی ضابطان در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهیه شد که امروز سومین چاپ آن را که 5000 جلد بوده را منتشر کردیم که در حال حاضر این کتاب تنها منبع آموزشی ضابطان در کشور است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی افزود: همچنین بیش از 12 هزار نفر توسط آستان قدس رضوی در مرکز تخصصی این نهاد برای این منظور آموزش دیده‌اند. در امر پژوهش نیز هزار معروف و منکر عمومی بر روی سایت crf.ir قابل دسترسی است که این تعداد تنها معروفات واجب و منکرات حرام است.

ارجاعی تصریح کرد: خوشبختانه طی چند سال گذشته بیش از 10 اثر مکتوب از ستاد چاپ شده که 2 مورد آن به عنوان آثار برگزیده کشور شناخته شده است. در یکی از کتاب‌های چاپ شده توسط ستاد، تمام مجتهدین استان خراسان رضوی و 6 نفر از مراجع تقلید آخرین نظرات خود را پیرامون امر به معروف و نهی از منکر ارایه کرده اند که همه این موارد منتشر شده است.

تولید مجموعه «ماچ» با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر
وی گفت: در حوزه فرهنگی اقدامات زیادی برای توسعه امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفته و در همین راستا مجموعه «ماچ» که به زودی از شبکه سراسری پخش خواهد شد، روی آنتن خواهد رفت. 4 قسمت از این مجموعه در استان تولید شده و 20 قسمت دیگر آن نیز در کشور تهیه شده است. این مجموعه شامل کلیپ‌های کوتاه یک دقیقه‌ای با موضوع امر به معروف و نهی از منکر بوده که ویژه رسانه ملی تولید شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی با اشاره به اقدامات این مجموعه برای ساماندهی زنان خیابانی و آسیب دیده عنوان کرد: در این حوزه بیش از هزار زن ساماندهی شده اند که با اقدامات صورت گرفته این زنان به چرخه خانواده بازگشتند.

ارجاعی عنوان کرد: خوشبختانه در حال حاضر در 94 درصد از ادارت استان شورای امر به معروف و نهی از منکر ایجاد شده که شوراهای بالغ بر 70 درصد این ادارات در سطح استان فعال است.

انتهای پیام

captcha