کد خبر: 3797430
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹
طی سال جاری صورت گرفت؛

ایجاد ۴ هزار شغل برای بانوان بی‌بضاعت فارس

ایجاد ۴ هزار شغل برای بانوان بی‌بضاعت فارس گروه سیاست و اقتصاد ــ در ۱۱ ماهه امسال ۴ هزار و ۷۲۶ شغل برای زنان تحت حمایت کمیته امداد فارس با اعتبار ۶۲۷ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال ایجاد شده است.

به گزارش ایكنا از فارس، محمد بذرافشان، مدیرکل كمیته امداد فارس، امروز، 21 اسفندماه با بیان اینكه در ۱۱ ماهه سال جاری 627 میلیارد و 650 میلیون ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان خواهر تحت حمایت استان تخصیص یافته است، گفت: از این میزان، 156 میلیارد و 480 میلیون ریال از محل منابع امدادی و 471 میلیارد و و 470 میلیون ریال از محل منابع بانکی پرداخت شده است.
وی با اشاره به 3 هزار و 938 طرح ایجاد شده برای خواهران تحت حمایت استان فارس، افزود: از این تعداد، تعداد 2 هزار و 96 طرح روستایی و هزار و 842 طرح شهری برای 4 هزار و 726 نفر شغل ایجاد شده است.
بذرافشان در‌خصوص نوع مشاغل ایجاد شده در طی ۱۱ ماهه امسال یادآور شد: 2 هزار و 36 طرح در مشاغل خدماتی، یك هزار و 42 مورد دام‌پروری، 25 مورد صنایع‌دستی و 141 مورد کشاورزی، 455 مورد فرش و گلیم‌بافی، 50 مورد صنعتی و تولیدی، 115 مورد پرورش طیور، 69 مورد حمل و نقل و 2 مورد نیز پرورش آبزیان ایجاد شده است.
انتهای پیام

captcha