کد خبر: 3797801
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲

گرامیداشت هفته درختکاری در بقاع متبرکه شیراز

گروه اجتماعی ـ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 3 شیراز گفت: همزمان با هفته درختکاری 45 اصله درخت در بقاع متبرکه شیراز غرس شد.

گرامیداشت هفته درختکاری در بقاع متبرکه شیراز

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام سیدمیثم حسینی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 3 شیراز امروز، 22 اسفندماه گفت: درختکاری ازجمله موضوعات موردتوجه دین مبین اسلام است و به‌واسطه این موضوع، برنامه غرس نهال در چند امامزاده و بقعه متبرکه شیراز اجرایی شد.
وی افزود: این اداره با هماهنگی و مشاوره با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تعداد 45 اصله درخت را در این هفته و در بقاع متبركه شیراز غرس کرد.
حسینی گفت: در برنامه اجراشده در محل بقعه شاه داعی‌الله نیز شاهد حضور برخی از مسئولان بودیم که 20 نهال از نوع پرتقال و نارنج در این محل کاشته شد.
این مسئول ادامه داد: در هفته درختکاری همچنین با کاشت پنج نهال نارنج در امامزاده سید تاج‌الدین غریب(ع)،10 درخت سرو و کاج در امامزاده ابراهیم(ع) دودج و 10 درخت سرو و کاج در محوطه امامزاده شاهزاده قاسم(ع) زرقان، به امید ایجاد فضایی سبز بهتری برای این اماکن هستیم.
انتهای پیام

captcha