کد خبر: 3800657
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴

بازدید استاندار اصفهان از مناطق آسیب دیده و بافت فرسوده سمیرم

گروه اجتماعی - استاندار اصفهان با سفر به شهرستان سمیرم از مناطق آسیب دیده و بافت فرسوده این شهرستان بازدید کرد.

بازدید استاندار اصفهان از مناطق آسیب دیده و بافت فرسوده سمیرم

به گزارش ایکنا از اصفهان، امروز دوشنبه 12 فروردین‌ماه، عباس رضایی، استاندار اصفهان به همراه اعضای ستاد مدیریت بحران استان برای بازدید از مناطق آسیب دیده و بافت فرسوده شهرستان سمیرم به این شهر ستان سفر کرد. استاندار اصفهان در ابتدای ورود خود به سمیرم، با حضور در امامزاده سلطان ابراهیم و گلستان شهدای این شهر، به مقام شامخ این امامزاده و شهدا، ادای احترام کرد.
استاندار اصفهان به همراه اعضای ستاد مدیریت بحران استان از بافت فرسوده و خانه‌های تخریب شده این شهر که بر اثر بارش شدید باران در روزهای اخیر تخریب شده‌اند و همچنین از پل تخریب شده روستای سیور در منطقه پادنا و بافت فرسوده شهر حنا و سد خاکی حنا بازدید کرد.
استاندار اصفهان سپس در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان سمیرم، اظهار کرد: در استان اصفهان سیلاب داشتیم، اما سیلاب را مدیریت کردیم، به طور مثال در چند روز گذشته که آب شور رودخانه دهاقان وارد رودخانه زاینده رود شد، اگر ستاد مدیریت بحران استان این موضوع را مدیریت نکرده بود، اکنون با مشکلات و بحران‌های جدی در استان مواجه بودیم.
رضایی گفت: رییس جمهور و معاون اول ایشان اکنون و در روزهای اخیر به صورت ويژه پیگیر مناطق مختلف کشور هستند و تمام تلاش و توان خود را برای رفاه و امنیت مردم به کار گرفته‌اند. همین امروز در تماسی که با رییس جمهور داشتم، گزارشی از آخرین وضعیت استان به ایشان ارائه دادم.
وی با اشاره به بارندگی‌‌‎های اخیر چند روز گذشته در شهرستان سمیرم که منجر به تخریب برخی از منازل مسکونی و مزارع و مناطق مختلف این شهرستان شده است، اشاره کرد و افزود:
ادارات و دستگاه‌های مختلف اجرایی شهرستان و استان، هرچه زودتر آمار دقیقی از میزان خسارت‌ها تهیه و ارائه کنند و در این زمینه صداقت و صحت آمار را مد نظر قرار دهند. بازرسان ویژه‌ای نیز به صورت محسوس و نامحسوس از سوی استانداری برای وضعیت مناطق آسیب دیده شهرستان اعزام خواهند شد.
وی گفت: بنیاد مسکن شهرستان موظف است تا خانواد‌ه‌های آسیب دیده سمیرمی را که مجبور به تخلیه منازل مسکونی خود شده‌اند و اکنون در مدارس این شهرستان اسکان داده شده‌اند را در برخی منازل مسکونی سمیرم که خالی از سکنه هستند، اسکان بدهند. استانداری نیز تا زمانی که مراحل مرمت و بهسازی مسکن این افراد انجام شود، ودیعه‌‎ای را به به عنوان اجاره به موجران اختصاص می‌دهد.
استاندار اصفهان از ارائه تسهیلات و کمک‌های دولت به خانواده‌های آسیب دیده در این شهرستان اشاره کرد و افزود: انتظار داریم بتوانیم 100 میلون ریال وام بلاعوض و 350 میلیون ریال وام 4 درصد به خانواده‌های روستایی و 120 میلیون ریال وام بلاعوض و 500 میلیون ریال وام 4 درصد به خانواده‌‌های شهری که منازل مسکونی آنان در چند روز اخیر به دلیل بارش‌‌های شدید باران تخریب شده‌اند، اختصاص داده شود.
وی ادامه داد: تسهیلاتی به مبلغ 20 میلیون ریال برای مزارع و تسهیلاتی به مبلغ 50 میلون ریال به باغ‌هایی که در چند روز اخیر به دلیل سیلاب دچار خسارت شده‌اند تعلق خواهد گرفت. به مراکز تجاری نیز تسهیلاتی به ملبغ 450 میلیون ریال تعلق می‌گیرد.
استاندار اصفهان با اشاره به خروج بیش از 2 میلیون متر مکعب آب از شهرستان سمیرم و ورود آن به حوضه آبریز کارون، بیان کرد: این میزان آب باید در استان مهار شود و علاوه برتامین آب شرب و کشاورزی شهرستان سمیرم، بخشی از آن نیز برای تامین آب مناطق استان انتقال داده شود.
انتهای پیام

captcha