کد خبر: 3816346
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۵

حجت‌الاسلام خرسند، عواطف خالصانه نسبت به مردم داشت

حجت‌الاسلام خرسند، عواطف خالصانه نسبت به مردم داشت گروه اجتماعی ــ در بخشی از پیام تسلیت آیت‌الله سیدعلی اصغر دستغیب در پی شهادت امام جمعه كازرون آمده است كه آن عالم ربانی از خصلت‌ مردم‌دوستی برخوردار بوده و نسبت به مردم عواطف خالصانه داشت.

به گزارش ایكنا از فارس، آیت‌الله سیدعلی اصغر دستغیب، تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) و نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری، در پی شهادت و عروج ملکوتی روحانی ولائی و انقلابی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد خرسند، امام جمعه فقید کازرون پیام تسلیتی صادر کرد.
در این پیام آمده است:
باسمه تعالی
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
شهادت و عروج ملکوتی روحانی ولائی و انقلابی، حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین آقای شیخ محمد خرسند(رحمت‌الله علیه) امام جمعه فقید کازرون در هنگام سحر لیلة‌القدر و اوج حالات معنوی حاصل از احیاء و شب زنده‌داری هر چند برای آن بزرگوار فوز عظیم است اما فقدان ایشان مصیبت بزرگی برای جامعه اسلامی به ویژه اهالی محترم فارس و مردم شریف کازرون می‌باشد زیرا که آن فقید سعید برخوردار از خصلت مردم دوستی و عواطف خالصانه نسبت به آنان بوده و در توسعه و رسیدگی به امور حوزه علمیه و طلاب عزیز علوم دینیّه اهتمام داشتند.
خوشا به حال ایشان که در عاقبت به خیری بر اقران و امثال خود سبقت گرفته و اکنون در جوار رحمت حقتعالی قرار دارند و نزد پروردگار خویش جاودانه متنعّم خواهند بود.
در نقطه مقابل، عنصر منحرف و قسیّ القلب و بد عاقبتی است که با حمله ناجوانمردانه به عبد صالح و مبلّغ دین خدا، مشمول غضب خداوند قادر مُنتَقِم و خشم مردم مؤمن انقلابی گردید.
اینجانب مصیبت فقدان آن عالم ارزشمند و امام جمعه خَدوم را به عموم علاقه‌مندان و ارادتمندان به ویژه بازماندگان و بیت مکرّم ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال صبر جمیل و اجر جزیل برای آنان مسئلت دارم.
انتهای پیام

captcha