کد خبر: 3816394
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸

تعداد كتابخانه‌های عمومی شیراز پاسخ‌گوی نیازها نیست

تعداد كتابخانه‌های عمومی شیراز پاسخ‌گوی نیازها نیست گروه فرهنگی ـ مدیركل كتابخانه‌های عمومی فارس با بیان اینكه در شیراز 38 کتابخانه عمومی نهادی و 20 کتابخانه مشارکتی وجود دارد، گفت: این تعداد به هیچ وقت پاسخ‌گوی نیازهای این شهرستان نیست.

به گزارش ایكنا از فارس، نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان شیراز به ریاست محمدرضا امیری، فرماندار شیراز و با حضور روح‌الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس، بخشدار مرکزی شهرستان شیراز و نمایندگان شهرداری و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، 11 خردادماه در شیراز برگزار شد.
روح‌الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس در این نشست با اشاره به آمارهای کتابخانه‌ای در شهرستان شیراز گفت: در شیراز 38 کتابخانه عمومی نهادی و 20 کتابخانه مشارکتی وجود دارد؛ اما این تعداد به هیچ وقت پاسخ‌گوی نیازهای این شهرستان نیست و سرانه زیربنای کتابخانه‌های عمومی شهرستان شیراز تا رسیدن به حد استاندارد بسیار فاصله دارد.
وی، نبود کتابخانه مرکزی در شهر شیراز را از مهم‌ترین مشکلات این شهرستان دانست و گفت: با توجه به اهمیت موضوع، استانداری فارس در سال جاری به این قضیه ورود کرده و شخص استاندار پیگیر تعیین شدن زمین کتابخانه مرکزی شیراز است.
منوچهری با بیان اینکه برای ساخت کتابخانه در دو شهر فاقد کتابخانه شیراز برنامه‌ریزی شده است، اضافه کرد: در دو شهر خان زنیان و داریون ساختمان‌هایی متعلق به اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد که با توجه به موافقت این اداره کل، این ساختمان‌ها در اختیار کتابخانه قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام

captcha