کد خبر: 3820815
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳

حق بروز كمترین خطا در مسیر تداوم راه شهدا نداریم

گروه اجتماعی ــ مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ضمن تكریم مقام شامخ شهدا گفت: شهدا در طول ٨ سال دفاع مقدس جان و عمر و حتی خانواده‌های خود را فدای کشور کردند و بر ماست که در این راه خطیر کمترین خطا را نیز نداشته باشیم.

حق بروز كمترین خطا در مسیر تداوم راه شهدا نداریم

به گزارش ایكنا از فارس، صابر سهرابی، مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز، 29 خردادماه در دیدار با خانواده شهید عبدالله آزادبخش گفت: شهدا در راهی قدم نهادند که در هشت سال دفاع مقدس برای استقلال و پیشرفت این کشور جان خود را تقدیم داشته و اکنون بر ما مسؤلان است ضمن احترام به خانواده شهدا، سیره آنان را سرلوحه کارمان قرار دهیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان فارس افزود: شهدا در طول ٨ سال دفاع مقدس جان و عمر و حتی خانواده های خود را فدای کشور کردند و بر ماست که اکنون و در این راه خطیر کمترین خطا نیز نداشته باشیم.
سهرابی با تجلیل از خانواده معلم شهید عبدالله آزادبخش یادآور شد: اگر مملکت افتخاری دارد و در طول این ٤٠ سال چیزی بدست آورده، از برکت خون شهدا بوده است.
یادآور می‌شود، این دیدار در حاشیه سفر یك روزه مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس به شهرستان مرودشت صورت گرفت.
انتهای پیام

captcha