کد خبر: 3823298
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳

شهروندان اخلاق‌مدار و مردم‌دوست شیرازی تقدیر می‌شوند

شهروندان اخلاق‌مدار و مردم‌دوست شیرازی تقدیر می‌شوند گروه اجتماعی ـ عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اخلاق‌‌مداری و مردم‌دوستی شهروندان این كلان‌شهر در سیل فروردین‌ماه امسال گفت: یک ان جی او بشردوستانه در شهر اصفهان بنا دارد طی برنامه ویژه و رسمی در روز 14 تیرماه لوح تقدیر شهروند نمونه را با حضور مسئولان استانی فارس و اصفهان به شهروندان شیراز تقدیم کند.

به گزارش ایكنا از فارس، لیلا دودمان، عضو شورای اسلامی شهر شیراز، امروز، 9 تیرماه در آئین گشایش طرح محله‌های عمودی به عنوان نخستین طرح آموزش جامع فرهنگ شهروندی ویژه مجتمع‌های مسکونی آپارتمانی در مجتمع مسکونی یاس 2 در خیابان فضیلت گفت: مردم شیراز خوش اخلاق و خوش برخورد و میهمان نوازند و شادی‌های آن‌ها مخصوص به خودشان است و با وجود تمام مشکلات لبخند بر لب دارند و در دیگر نقاط کشور کمتر چنین ویژگی در مردم وجود دارد.
وی با بیان اینکه اخلاق مردم‌داری و مردم‌دوستی شهروندان شیراز در جریان سیل فروردین‌ماه امسال به منصه ظهور رسید، گفت: یک ان جی او بشردوستانه در شهر اصفهان بنا دارد طی برنامه ویژه و رسمی در روز 14 تیرماه لوح تقدیر شهروند نمونه را با حضور مسئولان استانی فارس و اصفهان به شهروندان شیراز تقدیم کند.
دودمان در ادامهم با تصریح اینکه بیشتر مردم به دلیل شرایط موجود مجبور به زندگی در آپارتمان شده‌اند در حالی که تا پیش از آن در خانه‌های ویلایی بزرگ زندگی می‌کردند، گفت: مقایسه زندگی در این دو نوع مسکن تفاوت‌های فاحشی دارد که یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های زندگی ما در گذشته و اکنون این است که دو شاخص و عامل قانون و فرهنگ باید نسبت به گذشته مورد توجه خاص قرار گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه در کلانشهرهایی مانند شیراز به دلایلی همچون کمبود زمین و مسائل زیست محیطی ساخت آپارتمان گسترش یافته است، اظهار کرد: زندگی آپارتمانی یک سری مسائل و مشکلات را برای ساکنان آپارتمان‌ها به دنبال دارد که عدم شناخت همسایگان و نبود ارتباط بین آنها از جمله آنها است.
دودمان به تفاوت فرهنگ مردم ساکن در آپارتمان‌ها اشاره كرد و گفت: نباید اختلاف فرهنگ‌ها باعث ایجاد چالش و مشکلات بین مردم شود و با توجه به قانون و فرهنگ و یاد گرفتن زندگی جمعی بخش عمده مشکلات مجتمع‌های مسکونی آپارتمانی مرتفع می‌شود.
وی همچنین بر لزوم مشارکت مردم مجتمع‌های آپارتمانی در حل مشکلاتشان تاکید کرد و گفت: هرچه مردم در یک مجتمع بیشتر در کنار هم باشند مشکلاتشان زودتر حل خواهد شد و از طرفی آستانه صبر و تحملشان نیز در برابر رفتار هم بیشتر می‌شود.
انتهای پیام

captcha