کد خبر: 3825537
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱

لزوم استفاده از ظرفیت‌های بقاع متبرکه در زمینه مسائل قرآنی و اجتماعی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: همه باید دست به دست هم دهیم که این ظرفیت‌های عظیم بقاع متبرکه را در زمینه مباحث فرهنگی، قرآنی و اجتماعی مورداستفاده قرار دهیم.

لزوم استفاده از ظرفیت‌های بقاع متبرکه در زمینه مسائل قرآنی و اجتماعیبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری مدیرکل اوقاف و امور خیریه قم امروز 17 تیرماه در همایش بزرگداشت امامزادگان ابراهیم و محمد(ع) که در آستان مقدس این امامزادگان واجب‌التعظیم برگزار شد، بیان کرد: امروز روز تجلیل از امامزادگان بوده و در کل کشور و به ویژه در قم این روز مغتنمی است.

وی افزود: همان‌گونه که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند، در قم امامزادگانی وجود دارد که اگر هر کدام از این‌ها در شهرهای دیگر بود، برای مردم ما پناهگاه و جلوه‌گاه و تجلی‌گاه نور، معنویت، شور و شوق و شعف بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: ما مفتخریم به اینکه خداوند این توفیق را به ما داده که خادم فرزندان و نوادگان عترت طاهره(ع) باشیم، ما مفتخریم به اینکه عمر خود را در این راه صرف کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری تاکید کرد: همه باید دست به دست هم دهیم که این ظرفیت‌های عظیم بقاع متبرکه را در زمینه مباحث فرهنگی، قرآنی و اجتماعی مورداستفاده قرار دهیم.

وی اظهار کرد: فعالیت‌های اوقاف قم در سه محور فرهنگی، قرآنی و اجتماعی تحت عنوان طرح افق انجام خواهد شد که محوریت این برنامه‌ها با هیئت امنا و مدیران اجرایی بقاع متبرکه خواهد بود و کار اصلی بر دوش آن‌ها است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم یادآور شد: در فصل جدید در قالب طرح افق از جوانان دعوت می‌کنیم که مانند همیشه با عشق در عرصه‌ها حضور پیدا کنند، همین شهدای این مکان تربیت شده همین بقاع متبرکه هستند و عمل به قرآن و سیره و سنت اهل‌بیت(ع) را در این مکان‌ها آموختند و وقتی ضرورت ایجاب کرد در دوران دفاع مقدس جان خود را نثار قرآن و اهل‌بیت(ع) کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری گفت: ما باید بقاع متبرکه را مرکز تربیت جوانان قرار دهیم؛ در فعالیت‌های طرح افق باید به جد به مسئله آسیب‌های اجتماعی بپردازیم تا جامعه و مردم از برکات این طرح بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: این راه نورانی را باید همه باهم با قوت هر چه تمام‌تر به پیش ببریم تا روزی که شاهد ظهور پربرکت حجت خدا بر روی زمین باشیم.

انتهای پیام

captcha