گروه فرهنگی ــ معاون فرهنگی و امور رسانه ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به طرح انتخاب پایتخت كتاب ایران، هدف اصلی این طرح را ارتقای فرهنگی جامعه دانست. 
به گزارش ایكنا از فارس، سومین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان سروستان با موضوع ارتقای نماز جمعه بهمناسبت اقامه اولین نماز جمعه جمهوری اسلامی ایران و انتخاب سروستان بهعنوان نامزدی پایتختی کتاب ایران امروز، 2 مردادماه در محل نهاد امام جمعه برگزار شد.
مهدی امیدبخش، معاون فرهنگی و امور رسانه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در این نشست ضمن تقدیر از اهتمام امام جمعه، فرماندار و اعضای شورای فرهنگ عمومی سروستان برای بحث نامزد پایتخت كتاب ایران شدن این شهرستان گفت: با تعامل میتوان به موفقیت رسید.
وی ادامه داد: در بحث ترویج کتاب شاید شهری بتواند با یک طرح ویژه پایتخت کتاب شود و دور از انتظار نیست و اگر شهرستانی عنوان پایتختی کتاب ایران را کسب نكند چیزی را از دست نداده است؛ هدف اصلی کار فرهنگی و ارتقای فرهنگی جامعه است.
معاون فرهنگی و امور رسانه ارشاد فارس گفت: ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایتهای مادی و معنوی خود را در این حوزه ارزشمند دریغ نخواهد کرد.
در ادامه این نشست محمدحسن ضیایی آزاد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سروستان و دبیر شورای فرهنگ عمومی این شهر ضمن گرامیداشت سالگرد اقامه اولین نماز جمعه در جمهوری اسلامی گفت: در حوزه کتاب و کتابخوانی و نامزدی پایتختی کتاب ایران، شهرستان سروستان باید با عزم عمومی وارد شود و در این زمینه فعالیتهایی انجام گرفته باید با قوت و قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.
انتهای پیام