کد خبر: 3829921
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳

خدمت به مردم؛ از مهم‌ترین امور خیر

خدمت به مردم؛ از مهم‌ترین امور خیر گروه اجتماعی ـ نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأكید بر اینكه خیر منحصر به امور عبادی نیست، خدمت به مردم را از مهم‌ترین امور خیر دانست.

به گزارش ایكنا از فارس، آیت‌الله سید علی‌اصغر دستغیب، رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تأمین سلامت فارس امروز، 3 مرداد در هفدهمین اجلاس سالانه مجمع خیرین سلامت این استان، خواستار توجه ویژه وزیر و وزارت بهداشت به مسائل مختلف مراکز درمانی خیریه نظیر تعرفه‌های آن‌ها شد و گفت: نباید یک پروژه خیرساز معطل مانده و برای بقا و رشد خود با مشکل مواجه شود.
وی با بیان اینكه چنین اجلاس‌هایی لوحی است محفوظ از اعمال، گفتار و ایده‌های قلبی ما، به دعوت خداوند به راه خدا با حكمت و موعظه نیكو در قرآن اشاره كرد و گفت: پیامبر(ص) دعوت كننده به سوی خدا و به اذن خداست و این اذن واجد شرایطی است.
آیت‌الله دستغیب با تصریح اینكه حكمت به معنای علم، دانش و آگاهی و موعظه حسنه یعنی براساس زمینه درونی افراد جذب به سوی خدا انجام شود، افزود: دعوت به سوی خدا به معنای دعوت به سوی هر خیری است كه در عالم هستی وجود دارد.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگرچه نماز یك نهاد مقدس و عمود دین است اما خیر منحصر به این عمل عبادی نیست، بلكه خدمت به مردم از مهم‌ترین امور خیر است.
وی، دعوت دیگران به كمك هم نوعان را از مصادیق دعوت به سوی خدا ذكر كرد و گفت: نمونه بارز این دعوت تاسیس مجامع خیرین در جامعه اسلامی است كه یكی از آن‌ها ١٧ سال قبل در شهر مقدس شیراز پایه‌گذاری شد و امروز شاهد ارائه خدمات و اقدامات ارزشمند آن هستیم.
آیت‌الله دستغیب تأكید كرد: اگر این نهاد یك نهاد مردمی است و خیرین با تمام وجودشان مایه می‌گذارند، اما مسئولین نظام هم نباید از این نكته غافل باشند كه همه در قبال این نهاد مقدس و ثمرات آن مسئول هستند.
تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) با بیان اینكه موظف هستیم در نگهداری اقدامات خیرین تلاش كنیم، گفت: به عنوان مثال اگر بیمارستانی ساخته و تجهیز می‌شود، باید برای ابقای آن هم تلاش شود.
آیت‌الله دستغیب ادامه داد: این مجمع در سراسر كشور تاسیس شده اما ابتكار این خدمت از شهر شیراز و فارس آغاز شد، همانگونه كه در بسیاری از كارها پیشقدم بوده، كه این مهم نشان از وجود مرمی با اراده قوی، نیات خالصانه و وحدت و انسجام در استان فارس دارد.
رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس همچنین با بیان اینكه كسانی كه دعوت به خیر می‌كنند به اندازه كسی كه دعوت را اجابت كرده، بهره می‌برند، گفت: البته نباید فراموش كرد كه شیوه دعوت باید بر اساس حكمت و موعظه حسنه باشد.
انتهای پیام

captcha