کد خبر: 3830589
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶

اجرای برنامه‌های نشاط‌آور برای كودكان محلات كمتر برخوردار شیراز

اجرای برنامه‌های نشاط‌آور برای كودكان محلات كمتر برخوردار شیراز گروه اجتماعی ــ معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: فیلم سینمایی و برنامه‌های نشاط‌آور برای ۸۰۰ نفر از کودکان محله‌های محروم و کمتر برخوردار شیراز در مجموعه سینمایی هنرشهر آفتاب اجرا شد.

به گزارش ایكنا از فارس، سارا همت، معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز امروز، 6 مردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۸۰۰ نفر از کودکان محلات کمتر برخوردار شهر در برنامه‌های متنوع نشاط اجتماعی، تماشای فیلم کودک و بازی‌های شاد کودکانه از ‌سوی  معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری با مشارکت مجموعه سینمایی هنر شهر آفتاب حضور یافتند.

وی با تاکید بر اینکه محلات از بنیادی‌ترین عناصر شهری و حلقه واسط بین شهر و شهروندان هستند، اظهار کرد: در این میان، خانه‌های محله به عنوان پایگاه‌های محله‌ای با هدف ارائه خدمات رایگان به شهروندان در محلات کم برخوردار تاسیس شدند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز بیان کرد: در شهر شیراز ۷ خانه محله وجود دارد که به‌صورت هیئت امنایی اداره می‌شود.

همت گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز یکی از اعضای فعال هیئت امنای خانه‌های محله است که به صورت مستمر در جلسات ماهانه این مراکز شرکت و خدمات رایگان در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، تفریحی، گردشگری و غیره ارائه می‌کند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: روز سه‌شنبه، اول مردادماه با همراهی خانه محله شیخ علی چوپان، اردویی در باغ خانواده امیرکبیر، ویژه اهالی این محله و با حضور کودکان و نوجوانان برگزار شد که این برنامه به صورت مستمر تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام

captcha