کد خبر: 3832468
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸
در پی حریق هتل «آسمان» صورت گرفت؛

اسكان 600 مسافر داخلی و خارجی هتل‌های خیابان رودكی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس اعلام کرد که از زمان وقوع حریق در ساختمان نیمه‌کاره هتل آسمان شیراز تاکنون بیش از ششصد مسافر داخلی و خارجی هتل‌های خیابان رودکی اسکان داده شده‌اند.

اسكان 600 مسافر داخلی و خارجی هتل‌های خیابان رودكی

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس، مصیب امیری، مدیركل میراث فرهنگی فارس امروز، 13 مردادماه گفت: پس از وقوع حریق در ساختمان نیمه کاره هتل آسمان، دستور تخلیه ساختمان‌ها و هتل‌های اطراف محل آتش‌سوزی صادر و مسافران ۶ هتل خیابان رودکی در دیگر تاسیسات اقامتی اسکان یافتند.
وی با ابراز تاسف از وقوع حریق در ساختمان نیمه کاره هتل آسمان شیراز، گفت: اسکان مسافران هتل‌های واقع در خیابان رودکی با همکاری جامعه هتلداران استان فارس، ۶۰۳ مسافر ایرانی و خارجی اسکان داده شدند.
امیری با قدردانی از زحمات همه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای نظامی و انتظامی به ویژه نیروهای آتش نشان در مقابله با حریق حادث شده در هتل نیمه کاره آسمان اضافه کرد: عملیات اطفای حریق تا بامداد ۱۳ مرداد ادامه داشت و پس از ۱۴ ساعت آتش به‌طور کامل مهار شد.
مدیركل میراث فرهنگی فارس یادآور شد که در خیابان رودکی شیراز ۶ هتل شامل هتل‌های صدرا، پارسیان، کریم خان، رودکی، آریو برزن و هدیش با ظرفیت ۷۶۳ تخت قرار دارد.
انتهای پیام

captcha