کد خبر: 3838507
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵

گروه‌های جهادی سیاسی نیستند/ فعالیت 6200 گروه در مناطق سیل‌زده

گروه‌های جهادی سیاسی نیستند/ فعالیت 6200 گروه در مناطق سیل‌زده گروه اجتماعی ـ رئیس بسیج سازندگی كشور با بیان اینكه كسی حق تصدی‌گری گروه‌های جهادی را ندارد، گفت: گروه‌های جهادی سیاسی نیستند و نباید سیاسی عمل کنند.

به گزارش ایكنا از فارس، محمد زهرایی، رئیس بسیج سازندگی كشور ظهر امروز، 7 شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اشاره به ماهیت و فلسفه تشكیل گروه‌های جهادی گفت: در سال 79 مقام معظم رهبری حكیمانه عقبه گروه‌های جهادی را در بسیج قرار دادند و این مسئله باعث شد كه بسیج سازندگی تشكیل شود.
وی با بیان اینكه تلاش شد تا بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در سیطره گروه‌های ذی‌نفع سیاسی قرار نگیرد، گفت: عقبه جریان جهادی در بسیج است تا بتواند زلال و پاك باقی بماند.
زهرایی با تصریح اینكه اكنون تفكر جهادی پاك و زلال مانده است، گفت: ما مانع حمایت برخی از دستگاه‌ها از فعالیت‌های گروه‌های جهادی نیستیم اما کسی حق تصدی‌گری گروه‌های جهادی را ندارد.
رئیس بسیج سازندگی كشور تأكید كرد: گروه‌های جهادی سیاسی نیستند و نباید سیاسی عمل کنند و برای همین مسئله عقبه این گروه‌ها در بسیج قرار گرفته است تا در سیطره گروه‌های سیاسی و اقتصادی قرار نگیرید چون این‌ گروه‌ها تاریخ انقضا دارند.
وی، گروه‌های جهادی را خط مقدم خدمتگزاری به مردم عنوان كرد و گفت: از سال 79 تا گام دوم انقلاب، هر سال مقام معظم رهبری مطالباتی را مطرح كردند و فرمودند جوانان گام دوم انقلاب را بردارند یعنی از تصمیم‌سازی به تصمیم‌گیری برسیم.
زهرایی بیان كرد: از بعد از دوران دفاع مقدس، برای تربیت كادر انقلابی، خلأ داشتیم اما امروز گروه‌های جهادی این كار را انجام می‌دهند و گروه‌های جهادی امروز تكنسین‌ها و كارگران علمی نظام هستند و كارگر علمی یعنی هم علم داشته باشد و هم جسارت عمل و امروز گروه‌های جهادی این شاخصه را دارند زیرا از درون دانشگاه بیرون آمده‌اند.
رئیس بسیج سازندگی كشور در ادامه سخنان خود با بیان اینكه باید در فعالیت‌های خود بازنگری كرده و ببینیم در گام دوم انقلاب در كجا قرار داریم، گفت: 2 ماه است كه قرارگاه رسانه‌ای در صدا و سیما تشكیل شده است تا تولیداتی كه در استاندارد صدا و سیما باشد از هر شبكه‌‌ای پخش شود.
زهرایی با تصریح اینكه برای هر گروه جهادی یک رابط رسانه‌ای قرار می‌دهیم، به تشكیل شورای جهادی اشاره كرد و گفت: تشكیل شورای جهادی در سال اول آزمون و خطا بود ولی باید این تشکل ادامه‌دار باشد.
وی همچنین برخی از مأموریت‌های گروه‌های جهادی را برشمرد و گفت: طرح كرامت، محرومیت‌زدایی، اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی، كمك‌رسانی در حوادث طبیعی نظیر سیل، زلزله و غیره، تشكیل صندوق‌های تسهیل‌گران از جمله فعالیت‌ها و مأموریت‌های گروه‌های جهادی هستند.
رئیس بسیج سازندگی كشور در ادامه از فعالیت 6 هزار و 200 گروه جهادی از سراسر كشور برای كمك‌رسانی به سیل‌زدگان خبر داد و گفت: این فعالیت‌ها و كمك‌رسانی‌ها همچنان ادامه دارد.
زهرایی در پایان یادآور شد: امروز اگر بتوانیم جهادگران را درست شناسایی کنیم و نقش درست به آنان دهیم هم اثربخشی فعالیت‌های آنان و هم رضایت مردم را خواهیم دید.
انتهای پیام

captcha