کد خبر: 3852255
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴

اسکان روزانه 4 هزار نفر در مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف

گروه فرهنگی ــ مسئول انتظامات مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف گفت: حدود پنج سال است که زوار اربعین در مجمع آیت‌الله شاهرودی نجف حضور می‌یابند و در ایام اربعین امسال نیز روزانه حدود 4000 نفر برای اسکان پذیرش شدند.

اسکان روزانه 4 هزار نفر در مجمع آیت‌الله شاهرودی نجفزهراسادات صولتی مسئول انتظامات مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف در گفت‌و‌گو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: خدام این مکان به دعوت یکی از طلاب مجمع آیت‌الله شاهرودی برای خادمی و خدمت به زوار اربعین به اینجا آمدند.

وی با اشاره به اینکه حدود 5 سال است که در مجمع آیت‌الله شاهرودی زوار اربعین می‌آید، عنوان کرد: در ایام اربعین روزانه 4000 نفر در مجمع آیت‌الله شاهرودی زوار پذیرش می‌شوند.

مسئول انتظامات مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف عنوان کرد: از سال 93 هرسال به زیارت اربعین می‌آیم و با کمال میل انتظامات و خدامی اینجا را قبول و خدمت خود را به امام زمان(عج) هدیه کردم، برای خدمت‌رسانی نیاز به تخصص خاصی نیست و همین که صبر و حوصله برای زوار خسته داشته باشی، کافیست.

صولتی خاطرنشان کرد: زمانی که پیاده‌روی اربعین می‌رفتم، بعضی از خدام با خشونت رفتار می‌کردند و همیشه با خود می‌گفتم، اگر زمانی خادم شوم هیچوقت با زوار چنین برخوردی نخواهم داشت، الان که در اینجا خادم هستم می‌فهمم، خادم باید خیلی صبور باشد و صبور بودن از ویژگی‌های من است و خداروشکر به‌راحتی با برخورد زوار کنار می‌آیم.

وی تاکید کرد: همین که زوار برای ما دعا می‌کنند و یا به زبان می‌گویند «الهی هرچه از خدا می‌خواهی به تو بده» حال ما خوب می‌شود.

مسئول انتظامات مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف بیان کرد: یکی از خاطره‌های قشنگ من مربوط دو خانم سادات است که به من گفتند که می‌خواهند لباس بشویند و از من کمک خواستند، من تا به حال با دست لباس نشستم، اما به آن‌ها گفتم لباس‌هایتان را بدهید. لباس‌هایشان را به خانه یکی از طلاب بردم و در آن‌جا لباس‌ها را با ماشین لباسشویی شسته و خشک کردند و وقتی لباس‌ها را به آن دو خانم دادم، من را کلی دعا کردند.

وی در خصوص تلخ‌ترین اتفاق مجمع آیت الله شاهرودی گفت: چند هفته قبل دختر 15 ساله‌ای با اقوام خود برای اسکان در نجف به اینجا آمد، چند روز بعد طوفان شدیدی در نجف آمد و همان روز این دختر با اقوام خود به قبرستان وادی‌السلام رفته بودند. طوفان شدت پیدا می‌کند و یکی از میله‌های داربست آن‌جا به دختر برخورد کرده و فوت می‌کند.

صولتی ادامه داد: زن عمو این دختر برای ما تعریف کرد که چند دقیقه قبل از این اتفاق، این دختر در قبرستان برای خودش سنگ قبری کشیده بود. پدر و مادر این دختر به نجف می‌آیند و وقتی گریه و ناله‌های دردناک مادر دختر را دیدم، فهمیدم که مرگ فرزند قبل مرگ والدین بسیار سخت است.

مسئول انتظامات مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف عنوان کرد: چند روز پیش خانمی پیش من آمد و گفت من دمپایی خریدم و کفشم را لازم ندارم، اگر کسی از زائرین کفشی گم کرده بود، این کفش را به او هدیه بدهید. حدود یک ساعت بعد خانمی پیش من آمد و گفت کفشم را گم کردم و به دنبال یک دمپایی می‌گردم و من همان کفش را به او دادم و برایم جالب بود که کفش کاملا اندازه پا آن خانم بود.

وی با بیان اینکه این مجمع کم‌کم در حال خالی شدن است و عجیب دلم می‌گیرد، اظهارکرد: ما مهمان‌های زیادی از کشورهای مختلفی مانند هامبورگ، آلمان، کویت، سنگاپور، فرانسه و... داشتیم که کاملا به زبان فارسی مسلط بودند.

این مسئول انتظامات مجمع آیت‌الله شاهرودی بیان کرد: متاسفانه بعضی از هموطنان ما آداب زوار بودن را رعایت نمی‌کنند و به خود اجازه می‌دهند تا به وسایل‌های موکب و یا محل‌هایی که در آن‌ها اسکان دارند را خراب کنند، این فرهنگ و طرز برخورد اصلا صحیح نبوده و در شان زائر امام حسین(ع) نیست.

یکی دیگر از خدام مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف در گفت‌و‌گو با ایکنا اظهار کرد: همیشه آرزو داشتم خادم زوار امام حسین(ع) باشم.

وی ادامه داد: من و گروهی که در اینجا مستقر هستیم اولین سالی است که برای خدامی به اینجا آمدیم و از خدا ممنونم که حضرت امیرالمومنین(ع) و پسر بزرگوار آن حضرت، من را برای خدمت به زوار خود دعوت کرد.

این خدام عنوان کرد: از ابتدای ماه صفر به مجمع آیت‌الله شاهرودی در نجف آمدیم و در بدو ورود، به زیارت دوره‌ای در شهرهای کاظمین، سامرا و کربلا رفتیم، هرشب جمعه نیز ما را برای زیارت به کربلای معلی می‌بردند و بسیار دوست داشتم جزء زائرین پیاده امام حسین(ع) باشم، اما همین که توانستم به زائرین امام حسین(ع) خدمت کنم، بسیار راضی و خوشحال هستم.

وی با اشاره به اینکه بهترین خاطره‌های من تک تک لحظات است که در اینجا حضور دارم خاطرنشان کرد: همیشه از خدا می‌خواستم خادم امام حسین(ع) باشم و امیدوارم همیشه خادم بمانم.

انتهای پیام
captcha