کد خبر: 3852667
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱

قرائت زیارت از بعید حضرت رسول(ص) در ۱۲۰۰ کانون مساجد فارس

قرائت زیارت از بعید حضرت رسول(ص) در ۱۲۰۰ کانون مساجد فارس گروه فرهنگی ــ مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد فارس، از اجرای برنامه‌های ویژه دهه آخر ماه صفر در این مراکز خبر داد و گفت: یکی از این برنامه‌ها قرائت زیارت از بعید حضرت رسول اکرم (ص) است که در ۱۲۰۰ کانون مساجد استان برگزار می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام حسین امیدی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان فارس امروز، 4 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران به تشریح برنامه‌های دهه آخر ماه صفر این مراكز پرداخت و گفت: اصحاب کانون‌های مساجد با برگزاری برنامه‌های مختلف عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام(ص) نشان می‌دهند که در این راستا ثواب تلاوت قرآن کریم طرح «تلاوت نور» در شب 28 صفر نیز به ساحت مقدس ایشان و سلاله پاکش حضرت امام حسن مجتبی(ع) تقدیم خواهد شد.

وی از برگزاری قرائت زیارت‌نامه «حضرت رسول(ص) از بعید» در کانون‌های مساجد استان فارس خبر داد و گفت: این مراسم همزمان با فرارسیدن 28 صفر در بیش از یک هزار و 200 باب کانون مساجد استان برگزار می‌شود که با مراسم ویژه سوگواری و عزاداری با حضور مسئولان شهرستان‌ها از جمله ائمه جمعه و جماعت، مسئولان محلی و همچنین اصحاب مسجد، اعضای هیئت امنا مساجد و اعضای کانون‌های مساجد و نمازگزاران همراه است.

امیدی افزود: برنامه‌هایی نظیر سخنرانی ائمه جماعات در خصوص مناقب و شخصیت والای حضرت محمد مصطفی(ص) و معرفی پیامبر اسلام به عنوان الگوی کامل اخلاق و زندگی به جوانان، قرائت زیارتنامه «حضرت رسول(ص) از بعید»، مرثیه‌سرایی و نوحه خوانی مداحان اهل بیت(ع) و نیز عزاداری و سینه‌زنی، مسابقات هنری و کتابخوانی با موضوع «پیامبر اعظم(ص)»، اجرای تعزیه، دیدار با خانواده‌های شهدا و برپایی یادواره‌های شهدا نیز از دیگر برنامه‌هاست.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان فارس با اشاره به برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) در مساجد استان گفت: مراسم‌های ویژه‌ای همزمان با 28 صفر در سوگ کریم اهل بیت(ع) برگزار می‌شود که با نوحه‌خوانی و سینه‌زنی همراه است.

وی افزود: برنامه‌های ویژه شهادت امام رضا(ع) نیز شامل راه‌اندازی کاروان‌های زیارتی مشهد مقدس، برپایی موکب‌های خدمات‌رسانی به زائران امام رئوف(ع) در مسیر منتهی به مشهد، مراسم‌های سوگواری، ایستگاه‌های صلواتی، شب شعر و مسابقات هنری و فرهنگی از جمله دل‌نوشته نویسی و خاطره‌نویسی، سخنرانی امامان جماعت با بیان کرامات امام هشتم(ع) و فضیلت‌های زیارت نیز در آخر ماه صفر برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha