کد خبر: 3854629
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷

پیوند مبارزه با استكبار و روز دانش‌آموز انتقال یك عزم انقلابی در سایه قرآن است

پیوند مبارزه با استكبار و روز دانش‌آموز انتقال یك عزم انقلابی در سایه قرآن است گروه سیاست و اقتصاد ـ پژوهشگر تاریخ اسلام با بیان اینكه روز 13 آبان یك تقارن معنادار و پیوند دل‌انگیزی دارد، گفت:‌ پیوند مبارزه با استكبار و روز دانش‌آموز، یك معنای عمیق و انتقال یك عزم الهی و انقلابی در سایه قرآن است.

به گزارش ایكنا از فارس، حشمت‌الله قنبری، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام امروز، 13 آبان‌ماه در تجمع پایانی راهپیمایی این روز در شیراز، گفت: یكی از بانشاط ترین و قوی‌ترین تجمعات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همین اجتماع دانش‌آموزان در مراسم 13 آبان است.

وی افزود: این روز از یك طرف به نام روز دانش‌آموز نامگذاری شده است و از طرفی دیگر مهم‌ترین و سرنوشت‌سازترین رخدادهای تاریخ انقلاب اسلامی در این روز اتفاق افتاده است كه تبعید امام به ترکیه، جنایت آفرینیهای نظام ستمشاهی و تسخیر لانه فساد و جاسوسی آمریکا از اساسی ترین رخدادهای این روز با محتواست.

چر آمریكا در تمام تجمعات ملت ایران مورد خشم قرار می‌گیرد

 قنبری اظهار كرد: امروز ممكن است دانش‌آموزان با این سئوال مواجه شوند كه چرا بعد از گذشت 40 سال پیوسته در هر تجمع و اجتماعی در كشور، آمریكا مورد خشم و نفرت ملت ایران قرار می‌گیرد.

رفتار سیاسی ملت ایران ریشه در معارف قرآن دارد

این پژوهشگر تاریخ اسلام با بیان اینكه رفتار سیاسی ملت ایران ریشه در معارف قرآن و هدایت الهی دارد، گفت: همه انبیا و همه رسولان مبعوث شدند تا مردم را به سوی بندگی پروردگار و حركت به سوی سعادت و حسن عاقبت رهنمون سازند و پیوسته مهم‌ترین مانع سعادت بندگان نیز افراد و جریان‌های طغیان‌گری بودند كه دنیای خودشان را به قیمت از بین بردن عزت مردم و به غارت بردن سرمایه‌های مادی و معنوی آباد كردند.

وی یادآور شد: تاریخ می‌گوید با بعثت هر پیامبری جامعه انسانی با یك فرعون و طاغوت مواجه بود كه اولین اقدام انبیای الهی برداشتن این سد خوفناك و مزاحم و مخرب بود.

در منطق قرآن امكان جمع بستن محبت طاغوت و خدا وجود ندارد

قنبری با تأكید بر اینكه در منطق قرآن امكان جمع بستن محبت طاغوت و علاقه و ارادت به شرك و كفر با ایمان به خدا، وجود ندارد، گفت: و اول باید كفر را شناخت و در نوردید و ابعاد و زوایای جریان كفر و شرك را شناخت و با نفی آن به دائره ایمان وارد شد و به عروةالوثقی الهی و آن حبل متین كه سعادت جامعه را رقم می‌زند، چنگ زد.

این استاد دانشگاه تأكید كرد: ملت ایران بر اساس آموزه‌های قرآنی انقلاب كردند و یك نظام وبسته و تبهكار و تنها ژریمی كه دست‌نشانده و تحقیر شده بود را از این كشور بیرون كردند و به نام اسلام و در سایه ولایت و دین در مقابل نظام سلطه قرار گرفتند.

وی اضافه كرد: با پیروزی انقلاب اسلامی مردم به استقلال، عزت، امنیت و آرامش در سایه همین عزت و اتكا به خویش و همچنین پیشرفت و بالندگی كشور دست یافتند كه این مسئله مطابق میل و خواست نظام سلطه نبود لذا از اول انقلاب تاكنون توطئه‌های بیشماری را بر علیه این انقلاب از جمله جنگ  تحمیلی، تشكیل گروه‌های محارب و غیره انجام دادند.

قنبری گفت: هر مكر و فتنه‌ای كه در آستین استكبار بود بر علیه ملت ایران به كار گرفته شد برای اینكه ملت ایران از آرمان‌های خود دست برداشته و به عنوان الگو و اسوه آزادگی در جهان معنا پیدا نكنند.

انقلاب اسلامی، موجی از ایمان‌گرایی را در دنیا به وجود آورد

وی با بیان اینكه انقلاب موجی از روح تدین و ایمان‌گرایی را در جهان به وجود آورد، گفت: مسیحیت متدین در اروپا شكل گرفت و مردم دنیا فهمیدند در سایه حركت ملت ایران امكان استقلال وجود دارد و می‌توان به طواغیت تاخت.

این پژوهشگر تاریخ اسلام افزود: این انقلاب ماند و فتنه‌های دشمن ناكام ماند در صورتی كه انواع فتنه‌ها را بر سر مردم باریدند تا انسجام آن‌ها را بشكنند و متفرق كنند و امروز بعد از گذشت 40 سال انقلاب اسلامی تبدیل به غیرت جهانی و مقاومت اسلامی شده است.

قنبری بیان كرد: حیثیت و وقاری و احترامی كه این قدرت و اقتدار دارد تا جایی است كه از یك تعداد محدود یمنی مظلوم ابرقدرتی ‌می‌سازد كه در مقابل نظام سلطه مقاومت می‌كند و امروز به عنوان یك ابرقدرت در جهان معرفی می‌شود.

وی با بیان اینكه امروز انقلاب اسلامی عرصه را بر نظام سلطه تنگ كرده است، گفت: دشمنان انقلاب اعم از نظام سلطه و آمریكا و نظام اشغالگر قدس امروز پرده‌ها را كنار زده و پنهان‌ها را آشكار كرده و یك ائتلاف بزرگ ایجاد كردند تا صولت انقلاب را بشكنند اما در 10 سال گذشته تمام برنامه‌ریزی‌های نظام سلطه در منطقه شكست خورده است و در هر جایی كه مقاومت اسلامی بود، عزت اسلامی ظهور و بروز پیدا كرد.

این استاد دانشگاه تأكید كرد: امروز همه رویش‌های انقلاب آمده‌اند تا راه و مسیری كه امام تعیین كرد و همچنین آزادگی و حریت و ایستادگی بر آرمان‌های اسلامی را به دنیا اعلام كند.

هر شركت‌كننده در راهپیمایی یك قاسم سلیمانی است

وی ادامه داد: رئیس جمهور آمریكا و متحدانش ببینند در شیراز این موج جمعیت هر كدام یك قاسم سلیمانی و محسن حججی است و فریاد آن‌ها همان شعار نهضت حسینی و روزهای پرشور سال 57 و دوران دفاع مقدس یعنی هیهات مناالذله است.

قنبری با بیان اینكه روز 13 آبان یك تقارن معنادار و پیوند دل‌انگیزی دارد، گفت:‌ پیوند مبارزه با استكبار و روز دانش‌آموز یك معنای عمیق و انتقال یك عزم الهی و انقلابی در سایه قرآن است زیرا در تعبیر دشمنان قرار بود با گذر سال‌ها مشعل انقلاب كم فروغ شود اما امروز با دیدن این صحنه‌های حضور پرشور دانش‌آموزان در این راهپیمایی می‌لرزند.

این پژوهشگر تاریخ اسلام با تأكید بر اینكه امروز اسلام از همیشه عزیزتر و باشكوه‌تر است و نظام سلطه‌ هم از همیشه بی‌ارزش‌تر است، گفت: گاهی نغمه‌هایی به گوش می‌رسد كه باید با دنیا سازش كنیم تا بتوانیم مشكلات را حال كنیم در صورتی كه ملت ایران با دنیا تعامل دارد و با هیچ جمعیتی جنگ نكرده و تنها از عزت خود دفاع كرده است.

به دنبال جنگ نیستیم

وی تأكید كرد: ما به دنبال جنگ نیستیم اما خفت و ذلت را نمی‌پذیریم و یك فرعون و سلطه‌گر را به عنوان جامعه جهانی هرگز به رسمیت نمی‌شناسیم و دست رد به سوی آن‌ها با فریاد مرگ بر آمریكا می‌زنیم.

قنبری اضافه كرد: حرف و سخن و اراده مردم ایران این است كه همان‌طور كه در خط مقاومت، عزت ایران نمایان شد و هر رزمنده مدافع حرم تبدیل به علم هدایت شد، مسئولان نیز در صنوف مختلف به مردم خدمت كنند و برای آن‌ها برنامه‌ریزی دقیق كنند.

این استاد دانشگاه در عین حال این نكته را یادآور شد كه بخش زیادی از مسئولان كشورمان خدمتگذار مردم هستند البته ناكارآمدی‌هایی هم وجود دارد اما بخش زیادی از مشكلات اقتصادی ناشی از فسادآفرینی و تحریم‌های آمریكاست.

وی با بیان اینكه مردم ایران همه مسائل و تنگناها را تحمل خواهند كرد اما تن به ذلت نمی‌دهند و در مقابل دشمنی‌ها محكم ایستاده‌اند، گفت: همچنین مردم از مسئولان می‌خواهند كه در برابر هیچ ترفند دشمنان ساده‌اندیشی نشان ندهند زیرا درخواست‌های دشمن با مبانی اسلام در تعارض است و هر مسئله‌ای كه به میان می‌آورند برای دسترسی به آن مبانی و ضربه زدن به آن‌هاست.

سازش با آمریكا امكان‌پذیر نیست

قنبری با تأكید بر اینكه سازش با آمریكا هرگز امكان‌پذیر نیست به همان اندازه كه كفر و ایمان جمع‌شدنی نیستند و همان‌طور كه كفر و توحید هرگز تجمع‌پذیر نیستند، گفت: موضوع مبارزه با استكبار به یك نهضت نرم‌افزاری قوی تبدیل شده است و فلسفه آن باید در مدارس تدریس شود و برای مردم هم باید نهضت استكبارستیزی تبیین شود.

 

انتهای پیام
captcha