کد خبر: 3858956
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹

پدر شهیدان و جانبازان ملك‌زاده به فرزندان شهیدش پیوست

گروه اجتماعی ـ مرحوم نجف ملک‌زاده پدر شهیدان «محمد هاشم و محمد جواد» و جانبازان محمدرضا و محمد کریم ملک‌زاده از شهدا و جانبازان استان فارس در دوران دفاع مقدس دعوت حق را لبیک گفت.

پدر شهیدان و جانبازان ملك‌زاده به فرزندان شهیدش پیوست

به گزارش ایكنا از فارس، مرحوم حاج نجف ملک‌زاده پدر شهیدان «محمد هاشم و محمد جواد» و همچنین محمدرضا، آزاده و جانباز ۵۰ درصد و محمد كریم، جانباز ۲۵ درصد از شهدا و جانبازان شهرستان کازرون در سن ۸۹ سالگی به دلیل کهولت سن و ایست قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
پیکر آن مرحوم فردا یکشنبه، ۳ آذر در کازرون با حضور مردم این شهرستان تشییع و در گلزارشهدای امامزاده سیدمحمد(ع) به خاک سپرده خواهد شد.
همچنین به‌همین مناسبت مراسم بزرگداشتی برای آن مرحوم نیز در روز دوشنبه، ۴ آذر از ساعت ۱۴ در مسجد سیدابراهیم کازرون برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، شهیدان محمدجواد و محمدهاشم ملک‌زاده به ترتیب ۲۰ تیر سال ۱۳۶۴ و ۴ دی سال ۱۳۶۵ در مناطق پاسگاه بیات و شلمچه به شهادت رسیدند و جانباز ۲۵ درصد، محمدکریم ملک‌زاده ۱۹ دی سال ۱۳۶۵ در منطقه سوسنگرد به فیض جانبازی نائل شد و آزاده و جانباز ۵۰ درصد محمدرضا ملک‌زاده نیز بیش از ۷ سال از عمر خود را در زندان‌های رژیم بعثی عراق سپری کرد.

انتهای پیام
captcha