کد خبر: 3859554
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۷

آغاز ثبت‌نام طرح ملی مسکن به‌زودی در فارس

آغاز ثبت‌نام طرح ملی مسکن به‌زودی در فارس گروه اجتماعی ـ سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان فارس اعلام کرد که به‌زودی ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن، در فارس آغاز خواهد شد.

به گزارش ایكنا از فارس، فرزاد جمشیدی، سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان فارس امروز، 4 آذرماه در جمع خبرنگاران از آغاز ثبت‌نام طرح ملی مسكن در این استان خبر داد و گفت: هدف از اجرای طرح اقدام ملی مسکن، ایجاد امکان برخورداری از مسکن برای اقشار متوسط و کم درآمد جامعه است.
وی افزود: 11 هزار و 881 واحد در قالب طرح اقدام ملی مسکن به فارس اختصاص یافته که 2 هزار و 898 واحد مشارکتی، 3373 واحد در قالب واگذاری زمین 99 ساله و 490 واحد تامین زمین برای اقشار ویژه را شامل می‌شود.
به گفته جمشیدی، تکمیل 672 واحد نیمه تمام خریداری شده و نیمه تمام در قالب مشارکت و 1740 واحد در قالب واگذاری و 1617 واحد با استفاده از ظرفیت‌های بانکی مصوب نیز در قالب این طرح برای استان فارس دیده شده است.
سرپرست راه و شهرسازی فارس با بیان اینکه افراد متقاضی باید واجد هشت شرط باشند، گفت: شرط اول این است که افراد متقاضی از ابتدای سال 84 تاکنون مسکن یا زمین مسکونی به نام آنها ثبت نشده باشد و از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون از امکانات نهادهای عمومی یردولتی با هدف تامین خانه استفاده نکرده یا تسهیلات یارانه‌ای دریافت نکرده باشند.
وی با تصریح اینکه متقاضی باید متاهل باشد، زنان سرپرست خانوار را به شرط داشتن حداقل 35 سال سن، جزو واجدان شرایط دانست و گفت: داشتن حداقل 5 سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا، نداشتن منع قانونی برای دریافت تسهیلات بانکی، توانایی تامین هزینه ساخت مسکن مازاد بر تسهیلات بانکی و امکان سپرده گذاری هزینه ساخت مسکن مازاد بر تسهیلات و توانایی پرداخت تسهیلات اعطایی، از دیگر شروط برای متقاضیان است.
سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی فارس یادآور شد: زمان آغاز ثبت نام متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در این استان از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام
captcha