کد خبر: 3861933
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸

نماینده رهبری پشتیبان حرکت عمومی جامعه است

گروه فرهنگی ــ رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، نماز جمعه را موعد قرار بندگی مؤمنان دانست و گفت: نماینده ولی‌فقیه در استان پشتیبان حرکت عمومی جامعه است.

نماینده رهبری پشتیبان حرکت عمومی جامعه استبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، پنج‌شنبه، ۱۴ آذر در آیین تکریم و معارفه نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان که در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی استان لرستان برگزار شد، اظهارکرد: نام لرستان در کشور با تعابیر مقام معظم رهبری دوباره مطرح شد.

وی با ذکر این مطلب که نام لرستان قرین وفاداری، صلابت، جوانمردی، علم و معرفت است، خاطرنشان کرد: لرستان هم از حیث وجود عالمان ربانی و هم در محور جهاد و شهادت می‌درخشد

علی‌اکبری با اشاره به این‌که سوابق مجاهدت و بزرگی و ولایت‌مداری لرستان زبانزد است، ادامه داد: نماینده رهبری در جایگاه هدایتگری مردم رسالت بزرگی دارد و در وحدت‌بخشی نیروها وظیفه خطیری بر عهده دارد.

نماز جمعه؛ موعد قرار بندگی مؤمنان

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با گرامی‌داشت یاد آیت‌الله میانجی و تقدیر از زحمات آیت‌الله میرعمادی، اضافه کرد: آیت‌الله میرعمادی در این ۱۲ سال منشا خدمات بود و امروز از بین فضلای استان حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی پرچم نمایندگی ولی‌فقیه در استان لرستان را بر عهده می‌گیرد.

وی ویژگی‌های علمی و سوابق جهادی حجت‌الاسلام شاهرخی را از نقاط قوت ایشان برشمرد و گفت: لرستان در آغاز گام دوم با حضور حجت‌الاسلام شاهرخی سال‌های خوبی را خواهد داشت.

علی‌اکبری وظیفه نماینده رهبری را پشتیبانی از حرکت عمومی جامعه برشمرد و گفت: نماز جمعه موعد قرار بندگی مؤمنان است که مومنان در آنجا برای بندگی گرد هم جمع می‌شوند.

انتهای پیام
captcha