کد خبر: 3863525
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۷

نمایشگاه آثار هنرمندان اصفهانی برگزار شود

گروه فرهنگی _ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان خواستار برگزاری نمایشگاهی برای ارائه آثار هنرمندان اصفهانی شد و گفت: هدف اصلی نمایشگاه مذکور ارائه آثار هنرمندان باشد .

نمایشگاهی آثار هنرمندان اصفهانی برگزار شود

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری در هفتمین جلسه شورای هنر استان اصفهان که با تاکید بر ضرورت تکریم و بزرگداشت اهالی هنر استان گفت: برای بزرگداشت اهالی هنر نباید تنها به هنرمندان تراز اول و پیشکسوت اکتفا کرد، بلکه لازم است هنرمندان جوان و با استعداد نیز در نظر گرفته شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تئاتر در اصفهان گذشته مطرح و موفقی داشته و نمایش این شهر مکتب دارد، اکنون نیز مطالبه‌گری در این زمینه وجود دارد که لازم است نسبت به تقویت محتوا و زیرساخت‌های این هنر دقت نظر لازم صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه شورای هنر استان اصفهان برای فکر، هم‌اندیشی و مشورت تشکیل شده تصریح کرد: این جلسه تلفیقی از دستگاه‌های مرتبط با موضوع هنر در کنار هنرمندان مطرح اصفهان است که امیدواریم با همراهی مجموعه‌های مرتبط بتوانیم قدمی موثر در راستای تکریم هنرمندان برداریم.

حجت‌الاسلام انصاری با اشاره به لزوم برگزاری نمایشگاهی برای ارائه آثار هنرمندان اظهار کرد: هدف اصلی نمایشگاه مذکور ارائه آثار هنرمندان باشد که در این راستا لازم است نسبت به مکان این نمایشگاه تصمیم گیری انجام شود.

انتهای پیام
captcha