کد خبر: 3863528
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۵

آغاز طرح زمستانه پلیس فارس/ آرامش و آسایش مردم؛ هدف اصلی اجرای این طرح

آغاز طرح زمستانه پلیس فارس/ آرامش و آسایش مردم؛ هدف اصلی اجرای این طرح گرو اجتماعی ــ فرمانده انتظامی فارس با اشاره به آغاز طرح زمستانه پلیس، گفت: کلیه ارگان‌های مربوطه این طرح را با هدف آرامش و آسایش مردم اجرایی می‌کنند.

به گزارش ایكنا از فارس، مراسم افتتاحیه طرح انتظامی ـ ترافیكی پلیس استان فارس ویژه زمستان 98 امروز، 20 آذرماه در شیراز برگزار شد.
سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده نیروی انتظامی فارس در این مراسم با بیان اینکه خدمتگزاری به مردم توفیقی الهی است که نصیب همه ما شده است، گفت: کلیه ارگان‌های مربوطه این طرح را با هدف آرامش و آسایش مردم اجرایی می‌کنند.
وی افزود: با برنامه‌ریزی، هم‌افزایی و هماهنگی پلیس و سایر نهادهای مربوطه، اقدامات صحیحی را در راستای تسهیل عبور و مرور مردم در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی انجام خواهیم داد.
حبیبی گفت: طرح انتظامی و ترافیكی زمستانه پلیس با همكاری سایر دستگاه‌های امدادی از امروز آغاز و با استفاده از گشت‌های هدفمند پلیس و سایر ارگان‌های مربوطه در جاده‌ها ادامه خواهد داشت.
فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه در این طرح سایر نیروهای امدادی از جمله راهداری، اورژانس، آتش نشانی، هلال احمر و ... نیز مشاركت خواهند داشت، گفت: همه مسئولان با توجه به جغرافیایی خاص استان فارس باید در راستای هر چه بهتر اجرایی شدن این طرح همکاری‌های لازم را انجام دهند.
حبیبی با بیان اینکه در این طرح بیش از 600 نیرو از واحدهای عمل‌کننده پلیس مشارکت خواهند داشت، گفت: در این راستا خودروهای ویژه‌ای برای کنترل بیشتر محورها و جاده‌های مواصلاتی در اختیار پلیس راه قرار گرفته است.
وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه نهادهای دخیل در اجرای طرح زمستانه پلیس، افزود: امیدواریم با توجه به آمادگی پلیس و نیروهای امدادی و همچنین تعامل و همكاری خوب مردم با خدمتگزاران خود، شاهد كمترین تلفات و حوادث رانندگی در سطح جاده‌ها و محورهای مواصلاتی باشیم.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم، رژه خودروهای پلیس و سایر ارگان های دخیل در طرح زمستانه با نظم خاصی برگزار شد.

انتهای پیام
captcha