محمد لروند، رئیس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی لرستان در گفتوگو با ایکنا، از برگزاری دوره آموزشی تخصصی قرائت سطح هفت در استان خبر داد و گفت: این دوره تخصصی ویژه قاریان ممتاز لرستان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه بیست نفر از قاریان لرستانی شامل 18 آقا و 2 بانو در این دوره آموزشی شرکت داشتند، افزود: این دوره تخصصی در سه مبحث وقف و ابتدا، صوت و لحن و تجوید قرآن طی روزهای پنجشنبه و جمعه، بیست و هشتم و بیست و نهم آذرماه در ادارهکل تبلیغات اسلامی لرستان در شهر خرمآباد برگزار شد.
لروند با بیان اینکه از حضور اساتیدی همچون حاجاسماعیلی در مبحث وقف و ابتدا، غلامرضا شاهمیوه در مبحث صوت و لحن و بهروز یاریگُل در مبحث تجوید استفاده شد، گفت: آزمون کتبی مربوط به این دوره تخصصی از شرکتکنندگان بهعمل آمده است و آزمون شفاهی مربوط به این دوره تخصصی نیز تا نیمه اول دیماه امسال گرفته خواهد شد و افرادیکه موفق به کسب نمره قبولی شوند، گواهینامه معتبر از سازمان دارالقرآنالکریم دریافت میکنند.
انتهای پیام