کد خبر: 3866427
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴

بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر قدرت اقناع و امیدآفرینی است

بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر قدرت اقناع و امیدآفرینی است گروه اجتماعی ـ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با بیان اینكه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مبتنی بر قدرت اقناع و امیدآفرینی است، بر لزوم تبدیل این بیانیه به یك گفتمان امیدبخش در دانشگاه‌ها تأكید كرد.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام سجاد نیکخو، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس امروز، ۳ دی‌ماه در دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ویژه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری گفت: بیانیه گام دوم انقلاب را باید در فضای دانشگاه به یک جریان و گفتمان امیدبخش و گفتمانی مبتنی بر امید و آرمان تبدیل کنیم.
وی با تأكید بر اینكه ضرورت دارد ما به عنوان جریان‌های انقلابی و تشکل‌های دانشجویی در فضای سیاسی و اجتماعی مشارکت فعال داشته باشیم، افزود: بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر قدرت اقناع و امیدآفرینی است و باید روح حاکم بر این بیانیه که می‌توان از آن به‌عنوان سند هویت انقلاب اسلامی و شناسنامه جمهوری اسلامی یاد کرد، مهم قلمداد کنیم.
نیکخو ادامه داد: اگر جریان‌های فعال انقلابی در فضای دانشگاه با سیاست‌های کلان نظام اسلامی آشنا نباشند و ندانند که نظام اسلامی چه راهی را پیموده، چه خطراتی را پشت سر گذاشته و چه خطراتی متوجه آن است و چه مسیری پیش رو دارد، نمی‌توانند نقش مفید و مؤثری در جامعه ایفا کنند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی فارس اظهار كرد: روح حاکم بر این بیانیه متولی سه موضوع اصلی است؛ اول نظریه نظام انقلابی، دوم بحث توانمندی ایران اسلامی و سوم نیل به تمدن نوین اسلامی؛ ما باید این بیانیه را در فضای دانشگاه به یک جریان و یک گفتمان امیدبخش و گفتمانی که مبتنی بر امیدها و آرمان‌ها باشد تبدیل کنیم و برای این کار نیاز است که ابتدا این بیانیه را خوب بفهمیم و درک کنیم.
وی اضافه کرد: باید به خوبی درک کرد که بیانیه گام دوم چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؛ در این بیانیه در خصوص امید اجتماعی، اعتماد و عزت نفس ملی، استقلال و آزادی، صادقانه بودن، توجیح مند بودن و استمرار(پیوستگی) به خوبی بحث شده است.
نیكخو هدف بیانه گام دوم انقلاب را بسیار بلند دانست و گفت: باید گام را محکم برداریم، در این حوزه باید تصور همدلانه با دانشگاه داشته باشیم خودمان را جدا ندانیم و یک زبان سیاسی همدلانه داشته باشیم چون پیوستگی ایجاد می‌کند.
وی با بیان اینكه ایستادن، درجا زدن و حسرت گذشته خوردن و نگران آینده بودن جایگاهی ندارد و مشکلی از جامعه ما حل نمی‌کند، گفت: حرکت و رفتن به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌تواند ما را به افق تمدن اسلامی نزدیک کند.

انتهای پیام
captcha