کد خبر: 3866607
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
آیت‌الله سبحانی:

طلاب مسلط به قلم و بیان شوند/ نماز آیات برای خورشیدگرفتگی فردا

گروه حوزه‌های علمیه ــ مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: عالم باید به سلاح بیان و قلم مجهز باشد وگرنه یک سلاح برای او کافی نخواهد بود.

طلاب مسلط به قلم و بیان شوند/ نماز آیات برای خورشیدگرفتگی فردابه گزارش ایکنا، آیت‌الله جعفر سبحانی امروز، 4 دی‌ماه، در درس خارج فقه و اصول خود در مسجد اعظم با بیان اینکه فردا صبح شاهد خورشیدگرفتگی از ساعت 7:16 دقیقه تا 8:22 خواهیم بود و نماز آیات واجب می‌شود، به ذکر ماجرای وفات فرزند پیامبر پرداخت و گفت: وقتی فرزند پیامبر(ص) وفات یافت، برخی اعراب جاهلی مسئله خورشیدگرفتگی را به وفات ابراهیم نسبت دادند، ولی پیامبر برای مبارزه با خرافات به نفی این مسئله پرداخت.

وی افزود: خورشیدگرفتگی کاستی‌های در بخشی از زمین ایجاد می‌کند که از خدا می‌خواهیم منافع آن نصیب و مضار آن از ما دفع شود.

این مرجع تقلید به طلاب توصیه کرد که دست به قلم باشند و افزود: فردی چند روز قبل کتابی را به دفتر ما آورد که خودش نوشته بود و من لذت بردم از محتوا و قلم او؛ عالم باید به سلاح بیان و قلم مجهز باشد وگرنه یک سلاح برای او کافی نخواهد بود.

استاد سطح عالی حوزه بیان کرد: شیخ مفید و سیدمرتضی اگر ابدی هستند به علت اینکه مسلط بر بیان و قلم بودند؛ شیخ طوسی منبری داشت که همه اصحاب ملل و نحل پای او جمع می‌شدند.

انتهای پیام
captcha