کد خبر: 3868952
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
در استان فارس صورت می‌گیرد؛

اجرای طرح تلاوت قرآن در اماكن عمومی هدیه به شهید سردار قاسم سلیمانی

اجرای طرح تلاوت قرآن در اماكن عمومی هدیه به شهید سردار قاسم سلیمانی گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیرعامل اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی از ارائه و اجرای طرح تلاوت قرآن در اماكن عمومی و مذهبی این استان برای شادی روح سردار شهید خبر داد.

محمدحسین اسلامی، مدیرعامل اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس گفت: سردار شهید قاسم سلیمانی متعلق به كل ملت ایران و بلكه تمام ملت‌های آزاده دنیا بود.
وی با بیان اینكه سردار شهید قاسم سلیمانی محبوب تمام دل‌ها بود، افزود: علاقه ملت ایران به سردار سلیمانی علاقه‌ای توصیف نشدنی بود به طوری كه هر كسی با هر تفكر و اندیشه و جناحی، سردار سپهبد قاسم سلیمانی را به‌عنوان یك اسطوره و بلكه مالك اشتر نظام جمهوری اسلامی می‌دانستند.

شهادت سردار سلیمانی، اتحاد مسلمانان را بیشتر كرد
اسلامی با تأكید بر اینكه جنایت آمریكا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی، اتحاد مسلمانان را بیشتر كرد، گفت: امروز تمام ملت‌های مسلمان و آزاده در تمام نقاط دنیا داغدار و منتقم خون شهید سلیمانی هستند.
مدیرعامل اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس با بیان اینكه جامعه قرآنی این استان هم مانند تمام ملت ایران در این مصیبت عظمی داغدار است، گفت: در این راستا پیشنهاد اجرای طرح‌های مختلف قرآنی را به اتحادیه كشوری داده‌ایم.
وی اجرای طرح تلاوت قرآن در اماكن عمومی و مذهبی فارس برای شادی روح سردار شهید قاسم سلیمانی خبر داد و گفت: همچنین پیشنهاد شده است تا به‌صورت دسته جمعی در یك روز و زمان خاصی همگان برای شادی روح شهید قاسم سلیمانی و همراهان شهیدش نظیر شهید ابوالمهدی از فرماندهان حشدالشعبی عراق، تلاوت سوره یاسین انجام شود.
اسلامی همچنین یادآور شد كه از روز گذشته مراسم‌های سوگواری و عزاداری به‌مناسبت شهادت سردار سلیمانی در مؤسسات و خانه‌های قرآن روستایی و شهری و تشكل‌های قرآنی برپا شده و همچنان در حال برگزاری است.

انتهای پیام
captcha